Az előválasztáshoz miért kell arcképes regisztráció?
Én részt vennék rajta, de így inkább nem...
(Amúgy a trollok kedvéért: erősen ellenzéki vagyok, de nem dobrevita, vagy gyurcsányista, vagy akármi.
Egyszerűen magyar vagyok.)
Fogadjunk, most én leszek a legnagyobb fideszbérenc és krumplis és szervilis, avagy a legnagyobb lmbtq, vagy Gyurcsány, vagy Soros, vagy akárki...
Na, hajrá!
Amúgy 38/f - mi vagyunk a leghumorosabb, ez által a legveszedelmesebb réteg!
:D
De amúgy persze, komolyan kérdeztem...
En se ugyfel kapun fogok, annyira nem bizok az informatikai rendszerekben. Amugy meg nem szamit szavazol e itt, ugy is foleg az ellenzeki aktivistak legaktivabb szavazok mennek,
max a jelolteddel szursz ki. Valasztara menj el 22ben.
Internetes szavazáshoz:
"A regisztráció része egy rövid videóhívás, ezért olyan eszközzel (laptoppal, mobillal, tablettel) érdemes belevágni, ami működő kamerával és mikrofonnal rendelkezik."
Ja, személyesen is lehet menni?
Hová?
Hetes, pedig igazam van!
Mi még a dedós szocializmusban nevelkedtünk, amikor relatíve semmit sem volt szabad, aztán 20-30 éves korunkra (2000-2010-es évek) rájöttünk, hogy "le vagytok ti carva, az össze álszent törvényhozó ésatöbbi"
Maholnap 40 leszünk, mégis előttünk a világ és az élet!
Ezt utálják bennünk pl. az 55 fölötti korosztály. Mikor is születtek ők? Mi is volt akkor?
Úgyhogy hetes, elhúzhatsz az álszent pártodba, ami kifelé marhára konzervatív és értékteremtő arcot mutat, közben pedig államon-egyházon belül megy a szalámitaktika ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!