Miért nem állt még ki egyszer sem Orbán vitázni?
#29!
Rájöttem a stílusodból coming out nélkül is. :)
Csak KariGerinek lett volna kivel kiállni, hiszen ő kihívó volt. Neki egyértelműen célja kellett volna, hogy legyen a vita.
Nem az írtam, hogy ő sem mert kiállni, hanem ilyen az, amikor valakó valóban nem mer kiállni.
De én szurkolok FeGyőrnek az előválasztáson! Nagyon megnézném, hogyan fogja a ballib sajtó az Orbán-FeGyőr vitán utóbbitt kihozni győztesnek. Gyanítom a "bölcsen hallgatott" és az "őszintén és szerényen beismerte, hogy nem tudja" kifejezés többször is szerepelne az "elemzésekben". :D
#32! (ha nem törlik)
Gyakorlatilag 6 soron át lehülyézel engem, elmondod, hogy nincs egyetlen gondolatom sem... ahelyett, hogy lenne egy értelmes gondolatod. :D
Erre a stílusra csak egy bizonyos szint alatt akadnak vevők. Lehet, hogy itt akad néhány, aki még nálad is alacsonyabb szinten van, de bízom abban, hogy te a baloldali és bizonytalan szavazóknak is vállalhatatlan vagy.
Orbán gyáva.
Lehet ezt magyarázni így is, úgy is - de a tényen ez nem változtat!
Ki kell állnia majd az Összefogás jelöltjével, mert ha nem, akkor saját-kezűleg írja alá a leselejtezését!
Másrészt, ha kiállna vitázni, akkor emberinek mutatná magát, le kéne ereszkedni egy szintre egy ellenzéki miniszterelnök-jelölttel, és ő nem akar sebezhetőnek mutatkozni
Tudatosan nem kerül olyan szituációba, ahol csorbulhat a renoméja, például a müncheni focimeccsre se ment ki, mert félt, hogy kifütyülik és megszégyenül
#37!
Ne zavarjanak az olyan apró tények, hogy Orbán éppen Brüsszelben volt EU csúcson. Talán megbocsátható, hogy meccs nézés helyett dolgozott.
Nem kell mindent elhinni, amit a ballib propaganda ír!
vitára csak egy demokráciát képviselni akaró és abban hívő ember áll ki.
egy önkényúr nem vitázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!