Ha egyszer ez Európa legélhetőbb országa Orbán szerint, miért itt haltak meg a legtöbben az eddigi hullámokban?
Orbán Viktor állítása szerint Magyarország a legélhetőbb egész Európában, főleg a remek migráció ellenes politikánk és a munkahelyteremtési politikánk miatt. Ebben az országban ugyanis senkinek sem kell attól tartani, hogy munka nélkül marad, hiszen legrosszabb esetben az állam ad neki munkát. Továbbá minden nagyon olcsó, mivel Brüsszel nem tudta ránk kényszeríteni az Euróját.
Oké, de akkor azt nem értem, hogy miért nálunk követelt ennyi áldozatot az eddigi koronavírus? És ez a tendencia valószínűleg folytatódni fog, hiszen már újra emelkedik a koronavírus koncentráció az ürülékünkben.
Hogy lehet Európa legélhetőbb országának, az egyik legrosszabb egészségügye?
"Oké, de akkor azt nem értem, hogy miért nálunk követelt ennyi áldozatot az eddigi koronavírus?"
Mert itt a legidiótább a módszertan, ami alapján koronavírusos áldozatnak könyvelik az embert.
"És ez a tendencia valószínűleg folytatódni fog, hiszen már újra emelkedik a koronavírus koncentráció az ürülékünkben."
Valószínüleg nem fog, mert kezd elmúlni a járvány szezonja.
Itt minden Covid pozitív Covid halottnak lett betudva akkor is ha olyan rosszindulatú daganata volt ami miatt 2 nap múlva meghalt volna.
Igazából nem értem a kormányt miért döntött emellett hiszen rengeteg támadási felületet adott. Más országok bármire ráfogják inkább a halál okát csak ne Covid legyen, hogy alacsony legyen a statisztika, itt is ezt kellett volna.
Tény, de egyes Európai országokban még többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!