Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem állt még ki egyszer...

Miért nem állt még ki egyszer sem Orbán vitázni?

Figyelt kérdés
Tehetségtelen hozzá, vagy miért van ez? Fél? Vannak olyan országok, ahol el tudnak beszélgetni, vitázni egymással a jelöltek nagyon fainul, itt meg semmi hosszú évek óta.

2021. szept. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
18%

"Miért nem állt még ki egyszer sem Orbán vitázni?"

"Gyurcsányra és Medgyessyre gondolsz? Mikor velük vitázott?"

"Az igen, aztán még én hazudok."

Igen, teljesen nyilvánvaló, hogy még az sem igaz, amit kérdezel.

2021. szept. 9. 20:24
 22/58 anonim ***** válasza:
70%

Gyurcsány lerendezte, azóta f*k.

Ez is mutatja, mekkoranagy kipcsak fővezír valójában:).

2021. szept. 9. 20:27
 23/58 anonim ***** válasza:
22%

Nézd meg a parlamenti vitákat, és utána mond, hogy nem mer vitázni. Nézd meg a kormányinfókat, amelyeken megjelenik, nézd meg, hogy ott is bármikor válaszol a kérdésekre.

Emellett, hogy miért nem vitatkozik kampányban a többi miniszterelnök jelölttel? 2010-től számítva rengeteg miniszterelnök jelölt volt, dr. Miniszterelnök Úrnak nincs ideje vitázni minden kishallal, emellett régi szokás a vitát úgy felépíteni, ahol a moderátor is az ellenzék oldalán áll.

Nézd meg a Gyurcsány-Orbán választási vitát, ott látszik, hogy Gyurcsány a kérdések válaszolása helyett Orbánt basztatta, és a sok lángész ezt úgy értelmezte, hogy Orbán elvesztette a vitát, pedig ő nagyon szakmai volt.

2021. szept. 9. 20:38
 24/58 anonim ***** válasza:
0%
Akiknek azzal van bajuk, hogy Orbán nem akar vitázni mindenféle jöttment kishallal, az nézzen utána annak is, hogy Karácsony még Puzsérral sem volt hajlandó vitázni, pedig Tarlós felajánlotta, hogy először vitatkozzanak egymással, ő vitatkozik a győztessel.
2021. szept. 9. 20:40
 25/58 anonim ***** válasza:
14%

Az a durva, hogy itt a gyurcsányisták teljesen átvették a Fletó stílusát. Mellébeszélnek, nem a kérdésre válaszolnak, majd közlik, hogy ők nyerték a vitát.

Mucikáim! Ez csak akkor működik, hogy az index, telex, 444 is megírja a győzelmet, mert a gondolkodásra képtelen sok birka elhiszi, hiszen megírta az újság!

De nem rólatok szolnak a hírek, nem veletek van tele a sajtó. :)

2021. szept. 9. 20:42
 26/58 anonim ***** válasza:
39%

#24!

Valamit Tarlós benne lett volna a vitában, ha bármiről beszélhetnek. De KariGeri csak előre egyeztetett témákban lett volna hajlandó vitázni. És a bátor Sir Robin... akarom mondani Geri nem merte betenni Zuglót a témák közé.

2021. szept. 9. 20:58
 27/58 A kérdező kommentje:

Kormányinfókon? Hányszor jelent meg ott? 1? 2? Ne etessél már engem, öreg.

2021. szept. 9. 21:02
 28/58 anonim ***** válasza:
0%

#27!

Az évadnyitó kormányinfókat mindig Orbán tartja. (Lehet, hogy most a Covid alatt az egyiket kihagyta, ebben nem vagyok biztos.)

2021. szept. 9. 21:05
 29/58 A kérdező kommentje:

Vigyázz, mert én egy Gyurcsányista vagyok, és megeszem azt a nagy mamlasz fejedet! Egyébként, ha valamit nem csinál Karácsony Gergely, akkor már Orbán legitimálva van? Karácsony is kiállhatott volna vitázni, most így jobban érzed magad, hogy leírtam? Ő sem mert eszerint, mint ahogyan Orbán sem.

2021. szept. 9. 21:07
 30/58 anonim ***** válasza:
62%
Mert hülye lenne kiállni, semmit sem nyerne vele. Pont hogy nagyon sokat veszítene akkor is ha földbe döngölné a vitapartnerét, akkor is ha döntetlen lenne az "állás". Hogy miért is? Mert sajtóteret, kommunikációs felületet adna az ellenzéknek a programja ismertetésére. Mert ha kiáll vitázni akkor azt sugallná, hogy hohó itt egy esélyes kihívó, azzal a fideszből kiábrándult kortestszavazókat egyből beterelné a vitorlájuk alá. Szóval a vita eredményétől függetlenül mindenképpen veszítene. Még ha leiskolázná a vitapartnerét akkor is annak az több szavazatot hozna maga a vita ténye mint amennyit esetleg elveszítene.
2021. szept. 9. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!