Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor Karácsony a hibás...

Most akkor Karácsony a hibás a fővárosi kaotikus közlekedésért vagy nem? Melyik változat hihetőbb?

Figyelt kérdés

A Publicus felmérése szerint nem ő a hibás: [link]

A PestiSrácok szerint egyértelmű a felelőssége: [link]

2021. szept. 8. 08:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Tehát mások nem szólhatnak bele, hogy neked mi a kényelmes, de te beleszólhatsz, hogy a bicikliseknek vagy a tömegközlekedőknek mi legyen a kényelmes?
2021. szept. 8. 11:28
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

21#

Mondtam egy szóval is,hogy ne szálljon fel a drótszamárra vagy a bkv buszra?

Egyébként, nem megyek annyit autóval, mert van home office lehetőség.

Épp ezért diplomáztam, b_szki,hogy kényelmes életem legyen.Ennek elengedhetetlen része az autó.

2021. szept. 8. 11:31
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

Igen, közölted, hogy fejlődni kell és nem az autóról biciklire meg tömegközlekedésre szállni, hanem fordítva.

Meg az új bringautakkal is gondod van, nyilván azért, mert téged mint autós korlátoz és a bringásoknak pedig kényelmes.

Bár budapestiként több embert ismerek, akinek eszébe sem jut kényelmi faktorként gondolni egy autóra, mint fordítva.

Én magam sem szeretem nehezíteni a dolgom mégis megvagyok 30 évesen is autó nélkül.

2021. szept. 8. 11:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet más hibáztatni. Maga a zöldítés, biciklizés, tömegközlekedés nem lenne rossz, De: ehhez első lépésként a tömegközlekedést kellene fejleszteni, amikor már jó alternatíva akkor kéne erre motiválni az embereket. Így viszont baromság az egész. A munkahely hozzájárulása az utazáshoz vagy benzin költség egy része, vagy egy bérlet. A vidéki ember nyilván inkább a kocsit válassza, minthogy egyetlen bérletet kapjon ingyen a többit meg megvegye.
2021. szept. 8. 11:41
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Tehát a budapesti főpolgármester bűne az, hogy nem a vidékieknek kedvező munkahelyi juttatásokat alakít ki? Karácsony még mindig Budapest főpolgármestere, nem a vidéké, továbbá az ,hogy mire adható munkáltatói hozzájárulás állami döntés és nem önkormányzati szint.
2021. szept. 8. 11:45
 26/26 anonim ***** válasza:

#22 én mindig kényelmetlennek érzem hogy autóval kelljen a városban mennem, így volt ez öt évvel ezelőtt is, a dugók miatt, parkolási problémák miatt, és amiatt hogy a hülyéket nem lehet megkerülni legtöbbször.

Ezért sokkal kényelmesebb megtartom azt hogy bringával menjek, vagy motorral ha távolabbra kell menni. Autót kerülöm ha lehet, mert kényelmetlen vele közlekedni, na meg drága is.

Télen is inkább BKV volt, pár éve amikor még be kellett járni.

2021. szept. 8. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!