Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gender szerint ha valaminek...

A gender szerint ha valaminek érzem magam, akkor már az is vagyok? Tehát ha férfiként nőnek akkor nő, ha mikrohullámú sűtőnek, akkor mikrohullámú sütő?

Figyelt kérdés

Ha jól veszem ki ahhoz, hogy férfiből nő legyek nincsen semmi feltétle: nem kell, hogy legyen méhem, vaginám, női kinézetem, még XX kromoszómám se. Nem kell hozzá menstruálnom, női barátokkal rendelkeznem, nőiesen viselkednem, nem kell a társadalom semmiféle jóváhagyása sem ehhez. Egyszerűen elég, ha annak érzem magam.

Akkor ebből kiindulva miért ne lehetnék lúd, kacsa, vagy akár egy élettelen tárgy, ha ennek nincsen semmi feltétele?

A kérdésem nem irónia, hanem teljesen komoly, mert ebből a világnézetből tényleg az következik, hogy lehetek bármi. Elon Musk is akár és követelhetek magamnak ennek megfelelő cégbirodalmat.

Vagy ha nem lehetek bármi, akkor hol húzódik a határ?

2021. szept. 7. 01:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
65%

De kinek jut eszébe egy wc-ben szexelni?

Oké,még az öltözőt,zuhanyzót megértem,de wc-zés közben nem öltözik le az ember,csak letoltja a nadrágot,és nem éppen gusztusos dolgokat csinál.

Jó,tudom van,aki ez is vonz,de szerintem kevesen vannak.

Most komolyan van olyan férfi,aki arra izgul,hogy egy nő mondjuk ráül vagy inkább felé guggol egy wc kagylóra/nak?

Meg,ha elválasztják falakkal,akkor nem is látja senki,sőt,azt sem tudhatod,hogy a melletted lévő fülkében ki van,és mit csinál,az is lehet,hogy egy idősebb úr fekteti a kábelt.

2021. szept. 7. 11:26
 32/41 anonim ***** válasza:
72%

Azért egy női öltözőben nem csak topmodellek vannak,van ott mindenféle.

Vagy a férfiaknak komolyan annyira mindegy lenne,csak lássanak valamit?

Nyilván az ilyen koedukált helyeken is az lenne a normális,hogy elválasztó falak lennének,függönnyel.

2021. szept. 7. 11:30
 33/41 anonim ***** válasza:
52%
Így gondolkozik a "fejlett" nyugat, de ez koránt sincs így. Átműthetem magam komodói sárkánynak is, attól még ember maradok, bár hülyén néznék ki.
2021. szept. 7. 12:21
 34/41 anonim ***** válasza:

"De kinek jut eszébe egy wc-ben szexelni?

Oké,még az öltözőt,zuhanyzót megértem,de wc-zés közben nem öltözik le az ember,csak letoltja a nadrágot,és nem éppen gusztusos dolgokat csinál."

Nem arra kell gondolni, hogy a kis- vagy nagydolog végzése közben mennek a nőre. Hanem akkor amikor a 'fülkén' kívül van. :)

Az a baj, hogy én simán kinézem a magyar férfiakból, hogy nem kevés kiélné magát egy ilyen helyiségben.

2021. szept. 7. 12:33
 35/41 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy léteznek koedukált wc-k, és nincs bennük orgia :D
2021. szept. 8. 06:07
 36/41 anonim ***** válasza:
53%
@34 Elég keveset nézel ki a magyar férfiakban. Van jó pár ország, ahol meg rég nem tökölnek a nemek alapján szétválasztott mosdókkal és teljesen jól működik.
2021. szept. 8. 08:52
 37/41 anonim ***** válasza:

Én a Magyarokból bármit kinézek, amilyen a magyar logika és találékonyság. (Néha még a butaság is meglepő szinteket ölt egyes emberekben.)

2021. szept. 9. 11:41
 38/41 anonim ***** válasza:
Az nem elég, hogy mit gondolsz, valószínűleg itt biológiai akadályok is vannak, mint a tesztoszteron és társai.
2021. szept. 25. 21:04
 39/41 anonim ***** válasza:
@38 Egy rakat ember él XXY meg XYY kromoszómákkal, van ezerféle hormonzavar, nem olyan egyértelmű ez, mint sokan gondolják.
2021. szept. 25. 21:06
 40/41 anonim ***** válasza:
Az ember egyébként egy állat, szóval annak már fölösleges képzelned magad, mert gyárilag megvan.
2021. szept. 25. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!