Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja minden erejét...

Miért akarja minden erejét bevetve a magyar kormány, hogy oltassam magam? Nem elég, ha csak egy páran oltakoznak, és azok szépen meg vannak védve, aki meg nem, az saját felelősségre lebetegszik?

Figyelt kérdés

A TB-t fizetnem kell (amit nyilvánvalóan nem az egészségügyre költ a kedves kormányunk), de nem kapok állami egészségügyi ellátást, ha nem oltatom be magam egy olyan vakcinával, ami szövődményeket okoz.

Ez úgy hangzik, mintha nagyon fontos lenne az államnak, hogy MINDENKI oltson.

Miért?

"Mert én azt mondtam"

Még senki nem válaszolt nekem érdemben, hogy miért.

Biztos vagyok benne, hogy számomra az oltás több kárt okoz, mint hasznot. Ha nem így lenne, oltanám magam. Alapvetően egészséges vagyok és fiatal.

2021. szept. 3. 11:36
1 2 3 4
 31/37 mindentudó99 ***** válasza:
76%
Nem.vagy kényszerítve ne vergődj. Válassz másik szakmát ha nem akarsz megfelelni a munkáddal járó követelményeknek.
2021. szept. 3. 15:40
 32/37 anonim ***** válasza:
54%
Az oltás nem okoz kárt. Te vagy az ostoba.
2021. szept. 3. 15:40
 33/37 anonim ***** válasza:
52%

Hallottál már mellékhatásokról? Tudod egyáltalán mit jelent? Persze hogy nem hisz sose beszéltek róla a Tv2-ben.

2021. szept. 3. 15:45
 34/37 A kérdező kommentje:
32: Te meg egy engedelmes, szabálykövető állampolgár.
2021. szept. 3. 15:54
 35/37 anonim ***** válasza:
Eddig még nem láttam ennyire szorgalmasan győzködni egy trollt, mint a kérdezőt!😂
2021. szept. 3. 16:48
 36/37 A kérdező kommentje:
Friss gyakoris vagyok. :)
2021. szept. 3. 17:19
 37/37 Tanksapka21 ***** válasza:

A emberek egy része annyira gyáva, hogy megijed egy szuritól. Kettőtől meg már úgy kiakad, hogy inkább azt vallja mennyire bátor és erős, hogy az ő szervezete legyűr mindent.

Az oltatlanok miatt kell ismét maszkot viselni és elszenvedni a gazdasági hatásokat! Nem lesz így bécsi cukrászdánk! Szóval, ha az oltás és az oltatlanság is kockázat, akkor áldozzák fel magukat! Legyen vér a

pucájukban és kérjék a szurit! Ne velünk oltottakkal csesszenek ki.

2021. szept. 4. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!