Miért akarja minden erejét bevetve a magyar kormány, hogy oltassam magam? Nem elég, ha csak egy páran oltakoznak, és azok szépen meg vannak védve, aki meg nem, az saját felelősségre lebetegszik?
A TB-t fizetnem kell (amit nyilvánvalóan nem az egészségügyre költ a kedves kormányunk), de nem kapok állami egészségügyi ellátást, ha nem oltatom be magam egy olyan vakcinával, ami szövődményeket okoz.
Ez úgy hangzik, mintha nagyon fontos lenne az államnak, hogy MINDENKI oltson.
Miért?
"Mert én azt mondtam"
Még senki nem válaszolt nekem érdemben, hogy miért.
Biztos vagyok benne, hogy számomra az oltás több kárt okoz, mint hasznot. Ha nem így lenne, oltanám magam. Alapvetően egészséges vagyok és fiatal.
Semmi gond nem lenne ezzel, csak én elvárnám a kormánytól, hogy akkor a hozzád hasonló nagyszájú oltásellenesek ne kapjanak ellátást ha megbetegednek.
Otthon heverd ki. Ha nem kapsz levegőt? Ez van öcskös, eddig azt mondtad nem kell, akkor most viseld következményeit.
B opcióként ha már nagyon könyörögsz akkor fizetősként ellátást kaphatsz, végén meg kijön egy 10-en milliós számla.
Mert a járványt csak úgy lehet megfékezni, ha minél kevesebb az oltatlan. Az alternatíva még az lehet, hogy az oltatlanokat zárt táborokba viszik. Melyiket szeretnéd?
"Biztos vagyok benne, hogy számomra az oltás több kárt okoz, mint hasznos". Az ostobák magabiztossága mindig elképesztő...
A TB-t pedig egészségügyre és nyugdíjra költik, semmi másra.
Drogot is az ilyen emberek miatt nem lehet kapni a Lidlben, mert az ilyen "majdéntudommitcsinálokatestemmel" emberek 2 nap alatt kinyírnák magukat és a családjukat.
Amúgy nem komoly kutatás, de azt vettem észre, hogy inkább a fizikai munkát végző, egyszerűbb emberek az oltásellenesek.
Sőt ugyanezek támogatják Jakab Pétert is.
Hmm. Ez elgondolkodtató. :)
Nagyszájú lennék? Én ésszerűen leírtam, hogy mi miatt gondolkodom így.
Nem szoktam az állami eü. ellátást igénybe venni, magánhoz járok általában. De fizetem a járulékot, szóval ha valaki megbetegszik, az én pénzemből is gyógyítják.
Nem oltásellenes vagyok, hanem óvatos.
Te nem ésszerűen írtad le, hanem felböfizted az oltásellenes propagandát amit a Facebook megosztások között olvastál.
Aki ésszerűen gondolkozik az beoltatja magát. Nem véletlen, hogy nagyon kis kivétellel a legbutább,legsötétebb réteg az oltásellenes tábor zöme.
2-es:
Én semmi rosszat nem mondtam az oltottakra.
De aki egy kicsit is kétkedik a mai világban, azt rögtön le kell írni ostobának?
Legalább válaszoltál a kérdésre: mert minél kevesebb legyen az oltatlan.
Aki fél a vírustól, azok már mind beoltatták magukat, a további rendelkezések már kényszerítőek.
Oltottnak vagy oltatlannak lenni: mind a kettőben van kockázat és mind a kettőtől jogos a félelem, mind a kettővel kárt okozhatsz a saját, és mások életében is. Csak az oltásban van üzlet.
Nem fogod fel, hogy nincs igazad?
Te tényszerűen jelented ki, hogy az oltással a saját és mások egészségében is kárt okoz valaki, ezt nem tudod se te , se mások alátámasztani.
Olyan mintha itt vergődnél, hogy a Föld lapos.
7:
A Föld lapos dolgot hanyagoljuk, mert nem arról van szó.
Az oltásnál sincs bizonyítva, hogy megvédene, hogy fertőz-e, ezért nem vállal felelősséget senki más, csak Te magadért. Az üzlet meg a politika pedig mindenben ott van a világon.
Szóval 50 nekem, 50 neked.
Miért haragszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!