Miért akarja minden erejét bevetve a magyar kormány, hogy oltassam magam? Nem elég, ha csak egy páran oltakoznak, és azok szépen meg vannak védve, aki meg nem, az saját felelősségre lebetegszik?
A TB-t fizetnem kell (amit nyilvánvalóan nem az egészségügyre költ a kedves kormányunk), de nem kapok állami egészségügyi ellátást, ha nem oltatom be magam egy olyan vakcinával, ami szövődményeket okoz.
Ez úgy hangzik, mintha nagyon fontos lenne az államnak, hogy MINDENKI oltson.
Miért?
"Mert én azt mondtam"
Még senki nem válaszolt nekem érdemben, hogy miért.
Biztos vagyok benne, hogy számomra az oltás több kárt okoz, mint hasznot. Ha nem így lenne, oltanám magam. Alapvetően egészséges vagyok és fiatal.
Nekem a húgom és az anyukám, meg nagynéném egészségügyis.:D
És nagyon megoszlanak a vélemények.
Kerdezo! Addig orulj amig kerdezhetsz :) Mert ha majd elkezdesz kohogni ... es jon a mento ... es lelegezteto geppel kell meg par napig erolkodni az eletedert ... es vegul alulrol fogod szagolni az ibolyat ...
Szoval egyelore orulj! Meg szerencses vagy.
25:
Örülök is, hogy szerencsés vagyok.
Ebben a történetben szinte a vírustól félek a legkevésbé. Nem hiszek abban, hogy egy egészséges szervezet csak úgy feladja magát. De nem akarok neked bemagyarázni semmit.
Ez az én meggyőződésem, az pedig a tiéd.
Ha meghalok, akkor neked volt igazad.
Helytállóbb volna azt megkérdezni hogy azok a kedves honfitársak akik vasvillára vetnék az összes oltatlan magyar állampolgárt, hány statisztikát olvastak el az oltószerek hatásairól illetve a vírus áldozatok egészségügyi körülményeiről.
Megvan a tippem, maradjunk annyiban.
Ha pedig azért ítéltek el engem mert a számoknak több hitelt adok mint a rutinszerűvé vált mesterséges félelemkeltésben akkor nagyon sajnálom, nem az én veszteségem.
Ugyan az zajlik az országban már egy évtized óta, csak most éppen nem Sorostól, Brüsszeltől meg a naponta több milliárdnyi magyarországra érkező migránsoktól kell félni hanem a koronavírustól.
Én már csak azt várom hogy 20-30 év múlva éppen hány századik hullám ellen kell majd oltani a gyerekeimet/unokáimat.
29
Látom, egyből lepontoztak. Én is ezt látom, hogy teljesen a politikáról szól az egész. Olyan mintha ordibálva vergődne a kormány, hogy oltassatok. A plakátok undorítóak. Az embereket könnyű megvesztegetni a lelkiismeretükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!