Mikor kezdik bevallani a nagy gazdasági hatalmak, hogy a globalizmus vadkapitalista félreburjánzása tévút, és nem a kapitalizmus "tovább fejlődése"?
"Mikor kezdik bevallani a nagy gazdasági hatalmak, hogy a globalizmus vadkapitalista félreburjánzása tévút"
Olyan szó, hogy félreburjánzás, nincs a magyar nyelvben.
Olyan szó, hogy vadkapitalizmus, csak a szélsőjobbos és kommunista sajtóban van. Tudományos szempontból ez a szó értelmetlen.
Olyan szó sincs, hogy globalizmus. Olyan van, hogy globalizáció.
"Egyre többen beszélnek, új világrendről, paradigma váltásról"
Egyre kevesebben. A válság tetőpontján, 2008 őszén, mindenki ilyesmikről beszélt. Manapság már csak az olyan barmok, mint te.
23:21
Vadkapitalizmus, érdekes, én még történelemórán is tanultam róla. Tényleg nem létezik ilyen szó.
ma 00:39
Tanulhattál róla, mert a 30-as évek náci és az 50-es évek kommunista sajtójában használták ezt a szót. Viszont nincs értelme ennek a szónak.
De ezt leírtam, csak vagy olvasni nem tudsz, vagy magyarul nem tudsz eléggé, ezért voltál képtelen felfogni az előző kommentem tartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!