Ez aztán alaposan alátámasztott érdemi kritika volt a részedről
Nem alacsonyak a berek, hanem te dolgozol olyan helyen ahol a munkad csak annyit er!
Kepzett, jo es keresett szakember vagy, vagy csak valami szlag munkara lehet hasznalni? Mert ez egyaltalan nem mindegy a fizetes szempontjabol!!!
12 éve lassan teljhatalmú fidesz kormány van aki azt csinál amit akar..... szóval.... vagy szarul csinálják vagy gyurcsánysoroslibsibrüsszelmigráns
Az első ok logikusabb de kb 2 millió honfitársamnak a fidesz farába a feje :)
Attól függ, mihez képest és kié??
Én pl két diplomával nyelvvizsgával államigazgatásban dolgozom alsó szinten vezetőként, bruttó 718, nettó 480 körül kapok, egy gyermekünk van. A párom nettó 280 at keres. Tehát a család pótlékkal ott vagyunk a nettó 800 ezer környékén. Ezen kívül béren kívüli juttatások idén kettőnknek 800 ezer...ami 2 rohadtul jó belföldi nyaralásra élég.
De ha csak a béreket nézem, havonta 300 ezer megmarad simán. Az évente közel 4 millió. Megtakarításunk van összesen kb 16 millió forint. És tudom, hogy nyilván nem él ilyen szinten a társadalom 70 százaléka, de azt tapasztalom, hogy szerencsére a középosztály ( én oda sorolom magam) egyre bővül, és ez is nagy eredmény. Gyurcsány anno pontosan ezt a réteget semmizte ki, átéltem, devizahitelestül, stb. Gondolod, hogy ezek után eszembe jutna nem a Fideszre szavazni. Pedig soha nem kaptam krumplit, nem vagyok NER lovag, nincsenek Fideszes haverjaim.
Magyar termék az, amit magyar fejlesztőmérnökök alkottak és magyar munkások legyártották, amit magyar kereskedők eladtak, és a márkalogójára tekintve a világon mindenhol Magyarország jut az eszükbe. Mint volt a faros Ikarus busz.
Az Opel nem ilyen, és a Nestlé sem, a Persil pláne nem, ráadásul utóbbit 1988-ban hoztam Bécsből a párom nagy örömére néhány szagos szappan (Palmolive) társaságában.
Gratulálok és nem kell mentegetőznöd, a társadalom 70 százalékának nincs ilyen képzettsége. A családi jövedelmetek alapján a középosztály alsó széle a tietek. Valódi középosztálybeli az, aki egyedül keres havi nettó 800 ezer forintot, és így képes egyedül eltartani egy családot.
Viszont nektek is lehetőségetek van minőségi áruféleségekhez hozzájutni, és minőségi szinten nyaralni.
Nettó 480-as fizetéssel nem vagy középosztály. Szegény vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!