Mi a jó a kapitalizmusban? Miért jobb a szocializmusnál?
Jah, azt közben meg se nézzük, a tulaj jogosan rendelkezik e a lakhelyével csak úgy önkényesen kidobjuk onnan.
A burzsoázia felvásárolt egy csomó lakást, csak azért, hogy kiadhassa és passzív jövedelemhez jusson.
Ezzel viszont felnyomták a lakásárakat és ellehetetlenítik a szegényeket.
Egy igazságos rendszer ezt nem engedné
Most akkor a villákat felvásárolják vagy öröklik? Mert az utóbbi is lehetséges.
Igazságos rendszer? Nézõpont kérdése, ugyanis ami számodra az lenne, az a másiknak lehet egy alapos kitolás.
És neked vagy másnak mi a f*szom köze lenne/van ahhoz,hogy nekem hány lakásom van?
Ha nekem van 3 akkor mi van? Nehogy már az én lakásom legyen elvéve azért,hogy pár hozzád hasonló ingyenélő,minden ingyen kell féle csövesbánat lakja.
Megdolgoztam én ezért..
Neked is ezt kellene.
Mit vársz attól, aki Kun Bélát meg Rákosit állítja példának?
ja, azért szoptam az egyetemen, hogy most fizethessem a lakbért
"Bocsánat, kifejtem, nem köteleznélek arra, hogy társ vagy albérlőd legyen, de Bécsben nincsenen főbérlők, csak szövetkezeti, szociális bérlakások, amely azt jelenti, hogy ügynökségen keresztül jelentkezel és nekik perkálod a bérleti díjat."
Na ez még mindig jobb, mint ha egy magántulaj zsebét tömném a pénzemmel. Már az előző kommentemben is említettem, hogy Ausztriába kéne kimenekülnöm a magyarországi nyomor elől.
Ott se jutnak messzebb az ilyen nyomorékok mint te.
Ott is lakbért fogsz fizetni,ott is el fogod verni a pénzed.Mert az,hogy többet keresel nem jelenti,hogy többel is rendelkezel.
Albérlettel,kajával,mindennel együtt ugyan úgy el fog menni a pénzed ezekre az alap dolgokra,csak itt 200.000-el gazdálkodsz,ott még 400.000-el.
És ez igaz minden országra,városra,megyére,falura,emberre.
Annyit keresel amennyi elég ahhoz,hogy fenntartsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!