Jakab Péter több szavazót vesztene, mint amennyit nyerne azzal, ha beismerné, hogy elárulta a korábbi Jobbikot?
Figyelt kérdés
Eddig csak olyan "magyarázkodást" láttam tőle, ahol az utcán egy néni arcába magyarázza a tőle megszokott stílusban, hogy ő azért kezdett a Gyurcsányékkal, mert el akarja távolítani Orbánt. Én emiatt nem fogok többé a Jobbikra szavazni. Ha beismerné, hogy valóban elárulta, de egy nagyobb cél érdekében most ezt is meg kellett tenni, akkor lehet, hogy szimpatizáltam volna vele. Szerintetek nem nyerne új szavazókat, ha kiállna, és őszintén beszélne, nem csak hőbörögne azon, hogy az Orbán kényszerítette az árulásra?2021. aug. 30. 20:37
1/5 anonim válasza:
Nem! A Jobbik így is úgy is veszítene...gondolkozni kellett volna, hogy átadják Toroczkainak a helyet, és nem a globalisták felé húzni. Akkor most 22.-ben normális ellenzékünk lehetett volna, így meg az a kérdés, hogy újra hatalomra engedjük-e azokat, akik bevittek minket az EUs zsákutcába, most meg már az Egyesült Európa a DK programjuk között szerepel.
3/5 anonim válasza:
Mindegy már nekik, bármit mondana.
4/5 anonim válasza:
A vicc az, hogy ha a Jobbik megmaradt volna annak, ami volt: egy radikális jobboldali pártnak, akkor a nélkülük egységesedő baloldallal szemben arcvesztés nélkül beállhatott volna adott esetben Fidesz mellé, még magyarázkodni sem kellett volna, mert mindketten jobboldaliak. Ezt az esélyüket eljátszották, ráadásul pont az ellenkező irányba indultak: inkább a balos-komcsi-liberálisokkal álltak össze egy jóval bizonytalanabb kormányra kerülés reményében, vállalva a totális arcvesztést. Ő bajuk!
5/5 anonim válasza:
Jakab Péteres koncepció számomra volt olyan kedvező, mint a Vona vezette Jobbik (sajnos Toroczkai-éknál is teljes az agybaj), de ezt nem tudom megemészteni, hogy összeálltak Ferivel és az asszonyával. Maradt Márki-Zay Péter vagy a "hanyatló" nyugat. Elsősorban élhető országot akarok és csak másodlagos az identitáskérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!