Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaznak,...

Akik a Fideszre szavaznak, milyen okból teszik ezt?

Figyelt kérdés
Még egyszer megismétlem, csak a Fideszre szavazóktól kérek választ. Hagyjuk a gyűlöletet.

2021. aug. 29. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Mit akartok? A Fidesz nyert 2/3-addal. Kell ennél több? A kérdező kicsit elkésett a kérdésével.
2022. ápr. 5. 07:59
 62/70 anonim ***** válasza:
32%

#57: "Látom, sokan megkezdték a 2026-os 2/3 előkészítését."

Igen, de ezt még a jól bevált módszer szerint meg kell majd spékelni folyamatos uszítással az EU, a migránsok, Soros, vagy ki tudja még milyen újonnan kreált ügyeletes ellenségképek ellen, a választás előtt osztani kell egy kis alamizsnát, és akkor biztosítva lesz 2026 is.

2022. ápr. 5. 08:37
 63/70 anonim ***** válasza:

"Igen, de ezt még a jól bevált módszer szerint meg kell majd spékelni folyamatos uszítással az EU, a migránsok, Soros, vagy ki tudja még milyen újonnan kreált ügyeletes ellenségképek ellen, a választás előtt osztani kell egy kis alamizsnát, és akkor biztosítva lesz 2026 is."

Ki használják ezeket a témákat a hatalmon maradáshoz és ez senkinek nem jó, ugyanakkor az is csak egy propaganda amit az ellenzék csinál azzal hogy gyakorlatilag nem létező problémának tartja ezeket.

Valahogy állandóan hagyják hogy a Fidesz trollkodjon velük és soha nincsen egy adekvát válaszuk ezekre a kérdésekre azon kívül ál problémák ami igaz is meg nem is.

2022. ápr. 5. 09:34
 64/70 anonim ***** válasza:
#63: Nem tudom, az adekvált választ az átlag magyar meg tudná-e emészteni, vagy csak arra fogékony, hogy mindent gyűlölni kell, ami nem fér bele a megszokott gondolkodási kereteibe? Sokszor azt gondolom, Magyarországnak nem kellene EU-tagnak lennie, mert eszmei síkon, gondolkodásmódban az átlagember annyira különbözik a tőlünk nyugatabbra élőktől, hogy kétségem van affelől, hogy mi igazán a "nyugathoz" tartozunk-e? Más kérdés, hogy akkor gazdaságilag majdnem nullák lennénk.
2022. ápr. 5. 10:06
 65/70 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, az adekvált választ az átlag magyar meg tudná-e emészteni, vagy csak arra fogékony, hogy mindent gyűlölni kell, ami nem fér bele a megszokott gondolkodási kereteibe? Sokszor azt gondolom, Magyarországnak nem kellene EU-tagnak lennie, mert eszmei síkon, gondolkodásmódban az átlagember annyira különbözik a tőlünk nyugatabbra élőktől, hogy kétségem van affelől, hogy mi igazán a "nyugathoz" tartozunk-e? Más kérdés, hogy akkor gazdaságilag majdnem nullák lennénk."

Ez is egy tipikus reakció amiból az emberek többségének elege van és kiábrándult az ellenzékből. Te ezzel feláltál a katedrára, mint legmagasabb erkölcsi entitás elmagyarázva micsoda gyarló egy szemétláda ez a magyar hiszen csak ezért nem értheti, csak ez lehet a baj :D

Olyan dezsavu-m van mint amikor óvódás koromban a egyik kis szemét neveletlen hülye gyerek tönkretette a homokváram vagy széttörte a matchboxomat és az óvónéni egyetlenegy reakciója annyi volt hogy "nincs itt semmi látni való, azonnal kezet kell fognotok és ki kell békülnötök."

Természetesen ez egy nagyon kisarkított példa úgyhogy nem kell rábuknod azonnal ezzel megmagyarázva az összes magyar választópolgár helytelen döntésének pszichológiai okait. De illusztrálja azt a cinizmust amit ezekkel a témákkal kapcsolatban az ellenzék képvisel. De mindig annyira egyszerű csupán annyit hangoztatni hogy azért nem értünk egyet mert "te vagy a rossz ember, én meg a jó". És ez az amit az ellenzék művel. És erre mondom azt hogy nem ad adekvát válaszokat ezekre a kérdésekre a pátoszos jóemberkedésen és a másikra való mutogatáson kívül.

2022. ápr. 5. 10:58
 66/70 anonim ***** válasza:

Fogatlan közmunkás cigók meg 80 éves nénikék szavaznak a fityiszre, azok meg azt sem tudják, mi az a számítógép.

Szóval itt nem fogod megtudni.

2022. ápr. 5. 11:17
 67/70 anonim ***** válasza:

"micsoda gyarló egy szemétláda ez a magyar"

Nem ezt mondtam. Egy népre sem mondanék ilyet.

"Ez is egy tipikus reakció, amiból az emberek többségének elege van és kiábrándult az ellenzékből"

Nem ellenzékiként írtam, amit írtam, sőt, szavazni sem voltam se most, se 4 éve. Mert nekem meg már mindkét oldalból elegem van, magából a politikából, mint olyanból "ábrándultam" ki.

2022. ápr. 5. 11:22
 68/70 anonim ***** válasza:

#66: "80 éves nénikék szavaznak a fityiszre, azok meg azt sem tudják, mi az a számítógép."

Na, na! Anyósom épp 80 éves, megingathatatlan Fidesz-szavazó, és tudja használni a számítógépet (legalább is arra, hogy "oda-odapörköljön" egy-egy "ellenzéki" hangú posztnak a Facebook-on :)

2022. ápr. 5. 11:26
 69/70 anonim ***** válasza:

Nekem is elegem van mindkét oldalból. De ez a gondolkozás vezet a fidesz 2/3-hoz.

"vagy csak arra fogékony, hogy mindent gyűlölni kell, ami nem fér bele a megszokott gondolkodási kereteibe? "

Bocsánat tényleg nem ezt mondtad.

2022. ápr. 5. 11:27
 70/70 anonim ***** válasza:

"Fogatlan közmunkás cigók meg 80 éves nénikék szavaznak a fityiszre, azok meg azt sem tudják, mi az a számítógép.

Szóval itt nem fogod megtudni."

Nagyon tévedsz ha ezt hiszed. Az a baj hogy nem csak azok szavaznak rá.

Azok is rá szavaznak akiknek van egy olyan érzésük hogy az ellenzéki összefogás (ami már kvázi nem létezik) kormányra kerülés esetén azonnal egymás torkának ugranának és nem lennének képesek kormányozni.

Ez már be is bizonyodott. Vezetőik egyenként álltak kamera elé és határolódtak el egymástól az összes bűnbaknak kikiáltva MZP-t. Tényleg nagyon nagy összefogá lehetett...és ezzel most nem gúnyolódni akarok hiszen én is rájuk szavaztam. Csak elszomorít hogy egyből a választásuk után kell egy bűnbak és szét is hullanak.

2022. ápr. 5. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!