Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaznak,...

Akik a Fideszre szavaznak, milyen okból teszik ezt?

Figyelt kérdés
Még egyszer megismétlem, csak a Fideszre szavazóktól kérek választ. Hagyjuk a gyűlöletet.

2021. aug. 29. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
66%

És igenis, manipulálható a pontozás!

Én megfigyeltem nem egyszer, hogy ha sűrűn kattintod a kezet, akkor hirtelen többet ugrik a százalékérték, nem vicc! :DD

És akkor még azt mondják itt sok idióta, hogy az oldal rendesen működik!

2021. aug. 30. 10:29
 22/70 anonim ***** válasza:
65%

Tehát úgy ugrik, hogy a másodperc tört része alatt pl. 52-56-60-63.

De ez csak akkor, ha villámgyorsan pötyögtetsz a kézre!

2021. aug. 30. 10:32
 23/70 anonim ***** válasza:
88%
Oke, hogy manipulalhato a pontozas, de mire mesz vele, ha manupulalod? Tehat a fideszesek felpontozzak egymast, oke, tegyuk fel, hogy igy van. Ez miert jo nekik es miert rossz masnak?
2021. aug. 30. 10:38
 24/70 felkelhetetle ***** válasza:
30%

Külhoniként azért, mert az elmúlt 80 évben ők voltak az elsők, akik elég tökösek voltak ahhoz hogy a külhoniakat is magyarként tekintsék. Nem idegen nemzetként kell sorba állni a magyar állampolgárságért, vagy csak azért, hogy dolgozzunk, vagy épp látogatást tegyünk az anyaországban.

Ráadásunk végre adtak egy víziót is az országnak, nem csak a kilátástalanságot.

Lepontozóknak meg üzenem, hogy nem vagyok elvakult Fidesz szavazó, teljes mértékben tisztában vagyok a lopásokkal, mosdatásokkal, amit a Fidesz csinált, de az a tény hogy ennek ellenére is a Fideszre szavazok, csak az ellenzék töketlenségére val.

Szeretik az emberek idiótákban beállítani a Fidesz szavazókat, akik nem látják a valóságot, látjuk mi köszönjük szépen, csak, ha nem a Fideszre szavazunk akkor nem szavazunk senkire sem, mivel az ellenzék nem a mi álláspontunkat képviseli és most szerintem a Fidesz szavazók többsége nevében beszélek. Röviden: A kisebbik rosszra szavazunk.

2021. aug. 30. 11:01
 25/70 anonim ***** válasza:
51%

24

Ezt magyarázd meg azoknak, akiken a fidesz a rendelkezéseivel ok nélkül elverte a port a hátukon!

Nekem hiába sírsz, mert közben a volt rendszered örökségeként meg tudsz akár engem is fojtani egy kanál vízben (ti határon túliak ehhez nagyon értetek, főleg a Kárpátalján).

2021. aug. 30. 11:05
 26/70 anonim ***** válasza:
79%

"Nekem hiába sírsz, mert közben a volt rendszered örökségeként meg tudsz akár engem is fojtani egy kanál vízben (ti határon túliak ehhez nagyon értetek, főleg a Kárpátalján)."

Te mi a francról beszélsz cimbora?

2021. aug. 30. 11:21
 27/70 felkelhetetle ***** válasza:
46%

25 Én nem sírok, én nem érzem úgy, hogy bármit is rajtunk akarnának leverni, én csak borzasztó buta embereket látok, akik nincsenek tisztában a saját országunk alkotmányával sem, a választási statisztikákról nem is beszélve. :)

Nekem nincs okom a sírásra (most már).

2021. aug. 30. 11:25
 28/70 felkelhetetle ***** válasza:
69%
25 Amúgy milyen volt rendszerem örökségéről beszélsz?
2021. aug. 30. 11:27
 29/70 anonim ***** válasza:
44%

Arról, hogy felvágtok arra, hogy ti bezzeg határon túliak vagytok és mi nem vagyunk igazi magyarok!

A rendszeretek öröksége az, hogy a határon túl is kommunizmus volt (kivéve Ausztriában, de az ott lakók érdekes, elvannak, mint a befőtt!).

A kommunizmus belétek is beivódott (de ti még odakint a rafináltságot és könyöklést is megtanultátok jócskán).

Évfolyamtársaim voltak határon túlról. Tudták nekem adni az esőt, hogy ők így meg úgy meg amúgy, jó öntudatosak voltak, közben a háttérben ment a mutyi, "az a tied, amit elveszel"-jelszóval. Na, meg amikor valami nem publikus dolgot susmogtak egymás között, kapcsiból szerbül, vagy ukránul csevegtek egymás között.

Szeeeegény határon túliak...

2021. aug. 30. 11:36
 30/70 anonim ***** válasza:
56%

Erre visszatérve. Szerintem valami ellen lehet szavazni, ha az indokolt, pl. létezik mögötte érv.

Mészáros körüli dolgok egy legitim érv, míg amit te mondasz, az nem.

Ha megnézed az elmúlt mondjuk 2-3-4 évet, hogy mikor és ki miatt kerültek be a közbeszédbe az lmbtq kérdések, akkor elég egyértelmáen látszik, hogy nincs szexuális téboly nyugaton, hanem a fidesz propagandája létezik.

És az, hogy valakinek létező oka van vagy kitalált, az elég nagy különbség.

Igen, az ellenzék egy része Orbán ellen szavaz, mivel náluk eddig nem volt rosszabb kormányunk, ami nem kis teljesítmény, viszont ebből nem következik, hogy létezik jó ellenzéki párt, amit amúgy úgy még nehezebb megítélni, hogy nem hagyják őket dolgozni.

Itt arról van szó, hogy relatíve jobbak-e, nem feltétlenül objektííven.

2021. aug. 30. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!