Akik a Fideszre szavaznak, milyen okból teszik ezt?
"mer a gyurcsótány így meg úgy"
Kb ez a max érvük. Amúgy gyrcsányt én se kedvelem, de ennél többet várnék.
Kérdező leírta, hogy csak Fidesz-szavazókra kíváncsi, erre idecsődül a sok Bangóné-szoftver. Már a szövegértés sem megy, elvtársak?
Kérdezősködtem ellenzéki szimpatizánsok körében, hogy milyen érvek szólnak az ellenzék mellett, de csak annyit tudtak mondani, hogy Mészáros. Akkor megkértem őket, hogy olyan érvet mondjanak már, ami nem Fidesz-ellenérv, de nem tudtak ilyet mondani... Aki az ellenzékre szavaz, nagyrészt ők sem azért szavaz rájuk, mert szimpatizálnak az ellenzékkel, hanem mert azt hiszik, hogy amit Orbán művel, az a világ legnagyobb korrupciója, és hogy ennél rosszabb már nem lehet. Enyhén szólva naivak.
Hogy nagyon őszinte legyek, én sem azért szavazok a Fideszre, mert szimpatizálok velük. Ha csak azt megakadályozzák, hogy Magyarországra jusson az a szexuális téboly, ami nyugaton megy, és helyén kezelik majd azt a migránsválságot, ami most kezdődik hamarosan, akkor már megérte rájuk szavazni.
07:49
Senki nem is hallott Magyarországon a szexuális tébolyról amíg a fidesz fel nem karolta a témát. A migrációs kvóta is 2000 migrigől szólt, annyit a fidesz által ellopott pénz töredékéből simán eltarthattunk volna. Amúgy épeszű migráns meg nem akart ide jönni. Az ilyen témáknak van egy pici igazságmagja, de a végére annyira túltolják, hogy teljesen elveszítik a realitást.
Az a durva, hogy a fidesz keres egy témát és addig nyomatja a propagandát amíg erről szól mindent és ezzel tényleg választásokat tud nyerni. Ezzel megölték az értelmes politikai párbeszédet. És lehet naiv vagyok, de ennyit ki lopott még? Hol vannak a baloldali politikusok a százmilliárdos haverjaikkal? Másrészt ha meg nem büntetik meg a szavazók a fideszt a lopásért, akkor a végtelenségig folytatni fogja. Az ellenzékben legalább vannak olyan arcok mint a volt fideszes Hadházy aki hajlandó szembeszállni a korrupcióval. A fideszben meg csak orbán seggnyalói vannak.
17
Te is mocskos fideszes vagy!
#18 en nem politizalok, csak rohogni jarok ide a szerencsetlen prolikon :)
Tehat mi ertelme van annak szerinted, hogy a fideszesek itt szervezetten felpontozgatjak egymast (allitasod szerint)?
Azért jársz ide röhögni, mert biztosan te jó pozícióban vagy, jól érzed magad a bőrödben és jól keresel!
De az ország nagyobbik részéről ez nem mondható el!
És ne tagadd le: ezzel a magatartásoddal a fideszt támogatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!