A németek totálisan szigorítanak az oltatlanokkal szemben. Nálunk várható hasonló?
"Kedves" 8-as
Nemértem hogy a kettesnek miért kéne elásnia magát. Én se szeretném a szigorításokat de neki is van egy véleménye és attól hogy te ezzel nem értesz egyet attól még nem kell elásnia magát
A az 9-es és nem 8-as benézted de nem is ez a lényeg
Az elásásban én sem értek egyet de a 9-es véleményét osztom hogy dugják fel maguknak a sz@rjukat mert NEM kell,ennyi.Meg kéne érteni ezeknek az erőszakos dögöknek végre hogy nem akarja mindenki félévente szúratni magát ezzel az izével és ha úgy van inkább vigye a víruska mert nem akar mindenki rettegésben élni és már 2 éve elég unalmas már.Egyébként is nagyrészt a fiatalok túlélik és akkor hagyják őket élni.Az időseket vagy aki akarja azt oltsák be és ennyi.Nem mindenki vevő erre a marketing fogásra és nem mindenkit érdekel és akarja gazdagítani az érdekeltségeket XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!