Mit gondoltok, van rá esély, hogy az afgán krízis miatt egy Fidesznek kedvező, a 2016-oshoz hasonló menekülthullám indul el?
"A Fidesznek kedvező, mert védelmezőként tűnhet fel."
Ez igazából a baloldal reakcióin múlik. Ha megint túl tolják az ellenzéki szerepet mint az általad említett 2016 ban akkor valóban
A baloldal reakciója borítékolható: álprobléma.
@2 Egyébként találkoztál már afgán emberrel életedben? Nagyon kevés vendégszeretőbb, kedvesebb népet tudnék mondani, ha hirtelen muszáj lenne, csak nyilván fel kell ülnötök a migránsozásvonatra.
Mondom ezt úgy, hogy az egységsugarú fideszessel ellentétben bejártam az egész régiót.
Eddig úgy tudtam, hogy nem is volt 2016-tól (valójában 2015-től) migrációs válság Európában. A ballibek szerint ez is csak egy álprobléma volt.
Most már az Újmúlt Kft. szerint is volt migráció?
Olyan gyorsan változik a múlt a baloldalon, hogy már nem tudom követni.
"Nagyon kevés vendégszeretőbb, kedvesebb népet tudnék mondani, ha hirtelen muszáj lenne, csak nyilván fel kell ülnötök a migránsozásvonatra."
A tálibok is kedves emberek, egészen addig, amíg követed a törvényeiket, de ha véletlenül rosszat lépsz, akkor repülnek a kövek meg a golyók a fejed felé, netán egy két végtaggal (vagy egy fejjel) kevesebb is lehetsz, mire kiszabadulsz ezeknek a kedves embereknek a vendégszeretetéből! Szerintem próbálkozz náluk újra, ha ennyire tetszett, ne velünk akard megismertetni őket testközelből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!