Ha Görögországhoz hasonló természeti katasztrófák kezdenek el történni Magyarországon, akkor a korrupció és a maffia, meg az illiberalizmus ugyanolyan fontos lesz, mint előtte vagy sem?
A kormány Sorost vádolná szándékos károkozással.
Semmi több. A helyreállitásokat meg Mészáros cégei végeznék.
Szóval nem tűnne el a korrupció, csak ebben is megjelenne.
Azt hittem csak én nem értem mi van a kérdésben, de látom másnak sem volt világos.
Mi van?
Hogy kerül össze a természeti katasztrófa meg a korrupció? Milyen maffiáról beszélsz a görögökkel vagy magyarokkal kapcsolatban? Hogy jött a végére a klíma katasztrófa meg soros?
KariGeri te vagy az? Sok volt az unicum, hogy el tudd viselni a szövetségeseidet?
Görögországban gyújtogatás történt.
A full sztori hogy szélerőművet akarnak a politikusok telepíteni a fák helyére,a helyi lakosság tiltakozott. Aztán most egy ismeretlen felgyújtotta az olajfákat.
Semmi klima katasztrofa
Persze, sőt akkor is ha görbét sz@rsz.
Osztom a #6 véleményét
Ha a kormány költene klímaváltozásra akkor az olyan mintha előre bukfenceznél de hátra.
Éppen eleget gondoskodik az utóbbi időben a klímaváltozás kialakulásáért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!