Van egy ötletem egy új lakástípusra. A neve kaptár lenne. Mennyire lehetne kivitelezhető?
Lenne egy emeletes tömbház, amiben lenne egy őrök által felügyelt közös konyha, fürdőszoba, egy "nappali szoba" kinézetű általános időtoltő hely tévével, X-Boxxal, ilyenekkel, meg egy másik ilyen időtöltő hely, ahol nincsenek annyira jó bútorok és szabad alkoholt fogyasztani.
Az emeleteken hosszú sorokba épített fakkok lennének, ahova egy embernek lenne helye bebújni aludni, lenne mindegyikben egy kis WC, amihez oda lehet bújni, és fenékmosó és szárító is lenne a kis WC-ben, a kis WC mellett meg egy olyan lyuk, ahová be lehet dugni a kezedet és egy automata megmossa. A tömbház egészében Wi-Fi internet lenne, tehát ha beviszel magaddal a fakkba laptopot, akkot netezni is lehet. Persze a fakkban konnektorok is lennének.
A fakkokat magadnak kéne tisztán tartani.
Szerintem egy egész olcsó és célnak megfelelő lakástípus lenne.
Mi a véleményetek?
"Ezt nem értem. Minden fakkban lenne egy wc, amihez "oda lehet bújni"??? Mi van??"
Be tudod dugni a hátsódat/farkadat egy lyukba, pisilsz, kakilsz, és a vécézés után kimossa meg megszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!