Miért reklámozza az LMBTQ közösséget ennyire a Fidesz?
Figyelt kérdés
Mióta élek nem láttam egyetlen ilyen plakátot/reklámot, nem hallottam róla a TV-ben és rádióban.
Most másról sem beszélnek, szóval a Fidesz miért is reklámozza?
2021. aug. 23. 18:39
11/15 anonim válasza:
12/15 Godaime válasza:
Ha tudnál angolul akkor nyilván megértetted volna, hogy ez annyiban merül ki, hogy a gyereket az általa kiválasztott nemként szólítják. Tényleges nemváltásról nem beszélünk 4 éves korban.
13/15 anonim válasza:
Én kötelezővé tenném a nem-váltást az óvódákban .. Aki pedig az új nemét szeretné megtartani azt pénzzel is támogatnám, felnőtt kor után átvehetbné az érintett akkor már felnőtt (nő vagy férfi) ..
14/15 anonim válasza:
12: ha nem lennél retardált akkor megértenéd te meg azt, hogy ugyanolyan furva beavatkozás egy gyerek szellemi fejlődésébe az, ha julcsika helyett palikának szólítják, meg fiú ruhába öltöztetik, mintha kb. átoperálnák.
15/15 Godaime válasza:
Senki nem kötelezi erre a gyereket. Ha egy személy valóban transznemű, az már egész pici kortól nyilvánvaló. De a nagyobb bajok megelőzése érdekében természetesen a tényleges nemváltás NEM engedélyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!