Miért reklámozza az LMBTQ közösséget ennyire a Fidesz?
Mióta élek nem láttam egyetlen ilyen plakátot/reklámot, nem hallottam róla a TV-ben és rádióban.
Most másról sem beszélnek, szóval a Fidesz miért is reklámozza?
Fel akarok szállni a pride-turulra! Engedjenek fel a pride-turulra!
Egyébként szerintem nyilvánvaló. A magyar emberek (férfiak és nők) mind szexik, már szinte emberfelettien, a világ többi részéhez képest. A magyar nők a megtestesül Aphroditék, a magyar férfiak pedig a megtestesült Arészok. Szép mellek, nagy farkak, formás seggek. Teljesen természetes, hogy ebben az országban ilyen teret nyer az lmbtq közösség, mert a magas szexiség faktor miatt mindenki vonzódik mindenkihez. Viháncoló, sikongató nőstényördögök és erőskezű, jó állóképességű bikák vagyunk. Ez ellen nincs mit tenni, így áldott itt meg mindenkit a Jóisten, Aranyapácska.
A szexiségnek nem lehet ellenállni. Téged nem mozgat meg alul, amikor látsz egy magyar férfit az általa leölt disznóból pacalgulyást főzni vagy egy magyar nőt, aki kész azonnal teleszülni az országot?
- anya apa mi az a nemváltó műtét?
- kislányom ezt hol hallottad?
- híradóban, a miniszterelnök hónapok óta erről beszél
Most ez a következő ballibsi hazugság, hogy tagadjátok a komplett meleglobbit?
Mikor ma már minden netflix sorozatban kell legyen kötelezően transz, meleg stb. ott ez elég nehéz lesz kedves agyhúgyköves liberálisok.
Ha ki fogtok kapni 22-ben, az csakis azért lesz, mert degenerált elmebetegek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!