A Budapest Pride mennyibe került az állami költségvetésnek?
Sokba.
Oda kell vezényelni egy csomó rendőrt.Plusz le kell zárni mindent.
Ezért kellene zárt területen,zárt körű rendezvényként mondjuk a Petőfi Csarnokban tartani.
"Oda kell vezényelni egy csomó rendőrt."
Mégsem akartak intézkedni a pesti srácok parókalopásakor
"Önköltségen engedném rendezni."
A népesség 5%-a az LMBTQ-közösség tagja, az ő adójukból bőven kijön az.
Én heteró vagyok, de inkább Pride legyen az adómból, mint metálturul meg sorosgyőrgy-plakát.
"A népesség 5%-a az LMBTQ-közösség tagja, az ő adójukból bőven kijön az."
A többségük fizetését a termelő szektorban dolgozók termelik ki. Alig dolgozik közülük valaki a termelésben.
"Alig dolgozik közülük valaki a termelésben."
Akkor hol dolgoznak? Pont ugyanolyan arányban vannak minden munkakörben, mint a népességben. Én árufeltöltő vagyok egy szupermarketben, nálunk is van pénztáros, aki leszbikus. Ált. sulis meleg osztálytársam épp programozó, valószínűleg többet hoz az országnak a munkája, mint a tiéd vagy az enyém.
"A népesség 5%-a az LMBTQ-közösség tagja, az ő adójukból bőven kijön az."
Akkor meg másba nem szállnak be, amibe a többség igen. Ha így nézzük, akkor minden kisebbségnek legyen felvonulása. Legyen náci ss vonulás is, Sztalinista, hiszen ők is fizetnek adot. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!