A Budapest Pride mennyibe került az állami költségvetésnek?
"Az meg különösen mókás, hogy azt hiszedm hogy a soron nem dolgoznak melegek :)"
Ez hazugság. Azt írtam, hogy a létszámuk elhanyagolható.
"De gondolom te nem arról karattyolsz nekik, hogy hány féle nem létezik a világban."
Nem, de a fideszbirkáknak ezt úgysem lehet megmagyarázni.
22
Ugyan. A legalapvetőbb dolgokat az LMBTQ sem érti meg. Szóval ők is ugyan akkora birkák.
24
-Az vagy ami a lábad között van
-Egy nemváltó műtéttel csak csonkolod a tested
-Egy mesterségesen összetákolt nőre nem buknak hetero férfiak
-Egy normális kritika nem azt jelenti, hogy az illető látenes meleg
-Egy normális kritika nem azt jelenti, hogy az illető homofób
-A homofóbia mint szó, alapvetően hibás fogalom
-Ha a szexualitás magánügy, akkor ezzel mindenki otthon villogjon
18
Nem vitatom, hogy van szerepe benne az "értelmiségnek", de maga az előállítás, a minőség, és a beleölt munkaóra a sokszorosára rúg egy irodista teljesítményéhez képest egy pl gépkezelő esetében.
Az értelmiséget azért tettem zárójelbe, mert iszonyatosan gyakori, hogy a kedves "tervezők" és "programozók" egyáltalán nem hallgatnak a fizikai munkások észrevételeire és javaslataira.
"Az vagy ami a lábad között van
-Egy nemváltó műtéttel csak csonkolod a tested
-Egy mesterségesen összetákolt nőre nem buknak hetero férfiak"
1.Mi van akkor,amikor egy gyerek interszexuálisnak születik,tehát mindkét nem szervvel vagy annak részeivel?
Hogyan döntöd el,hogy ő akkor most nő vagy férfi?
Talán ők a bizonyítékai,hogy a nemiség nem csak fizikai dolog,mint,hogy milyen nemi szerved van,hanem pszichológiai is.
Sokan keverik a nemi identitás fogalmát a szexuális orientációval.
Pl sokan azt hiszik,hogy a meleg férfiak nőnek érzik magukat.
Mondjuk ezt is jó lenne rendbe tenni,mert sok felnőtt ember sincs ezekkel tisztában.
Vannak férfiak,akiknek bejönnek a transzvesztiták.
De egy transznemű,nem transzvesztita.
Na,az ilyen férfiak,biztosan nem melegek,akkor mégis,mik,ha nem heterók?
Mert egy meleg férfinek a nők nem jönnek be,ahogy a nőnek öltözött férfiak sem,vagy az átoperáltak sem.
Tehát ez sokkal közelebb van a heteroszexualitáshoz,ezért sem értem sokszor miért veszik a melegek közé.
„-Az vagy ami a lábad között van”
Hát, én valahogy nem érzem magam férfi nemiszervnek, de, ha te igen, váljon egészségedre.
„-Egy nemváltó műtéttel csak csonkolod a tested”
Miért, a hajvágással, körömvágással, plasztikázással nem? Lehet ezt csonkolásnak is nevezni, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ez negatív.
„-Egy mesterségesen összetákolt nőre nem buknak hetero férfiak”
Beszélj a saját nevedben!
„-Egy normális kritika nem azt jelenti, hogy az illető látenes meleg”
Ezzel egyetértek, bár az is tény, hogy ritka a normális kritika.
„-Egy normális kritika nem azt jelenti, hogy az illető homofób”
Ez esettől és fogalmazási stílustól függ, de az igaz, hogy nem minden kritizáló homofób, de általában nagyrészük tudatlan. A normális kritika pedig, ahogy írtam nagyon ritka.
„-A homofóbia mint szó, alapvetően hibás fogalom”
Ez igaz, ahogy a homoszexuális propaganda is.
„-Ha a szexualitás magánügy, akkor ezzel mindenki otthon villogjon”
Na, akkor tessék az utcán betartani a 2m távolságot a pároddal, meg ne fogd a kezét, meg ne puszild, még baráti körben sem, mert „a szexualitás magánügy, akkor ezzel mindenki otthon villogjon”.
Súlytalan és lapos válaszoknál nem is vártam többet. De hogyan süllyedhet addig az LMBTQP, hogy trollválaszokban merülnek ki?
A 21. században ilyen egy haladó érvelés? A középkorban tartunk, köszönhetően nektek is. Na pápá barbárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!