Mit gondoltok erről az ellenzéki viselkedésről?
Orbán Viktor könyveket ajánlott, erre két ellenzéki politikus beszólt neki:
Sem ellenzéki, sem kormánypárti nem vagyok, de szerintem ez ízléstelen volt.
Szerintetek?
"Mutatass egy olyan forrást, ahol Orbán ilyen stílusban szólt be ellenzékiként, mint pl. Jakab."
Jól értem, hogy te most 2010 előttről kérsz Facebook-komment screenshotokat? Viktor szerintem úgy 2015-ig azt se tudta, hogy mi az a social media.
Nem érted jól. Teljesenen mindegy, milyen megnyilatkozás, lehet akár egy TV szereplés is.
Nem hinném azonban, hogy Orbán Viktor tett volna valaha olyat, ami egyenértékű azzal, hogy egy könyvbemutatást úgy kommentel le, ahogy Jakab Péter tette.
Ez csak annyit bizonyít, hogy az ellenzéki képviselők nem akarnak és nem is tudnak olvasni...de mint láttuk, helyesen írni sem.
Egyébként Jakab mit szólna hozzá, ha a kormánypárt mondaná neki, hogy "Majd a börtönben zabálhatsz párizsit!"
Jajveszékelne.
Ebből is látszik, hogy teljesen mindegy, hogy Orbán mit csinál, az ellenzékieknek ez csak rossz lehet (kivéve ha lemond), most komolyan pártatlanul kérdezem, mi a gond egy könyvajánlóval? Még ha valami propaganda könyveket ajánlana megérteném a felháborodást, de igy csak ezek a politikusok a saját (és követőik) általános mentalitását reprezentálják.
Ráadásul olyan könyveket ajánlott, amelyeket, ha mindenki elolvasna tényleg sokat fejlődhetne az általános magyar mentalitás, mert a magyar mentalitás a forrása minden bajnak, ami ebben az országban történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!