A kormány viselkedése alapján beigazolódni látszik, hogy Orbánék hallgattak le kormánykritikus embereket. Ezt nem találjátok aggasztónak?
Nem. Én abban bízom, hogy a Soros-hálózat minél nagyobb részét lehallgatják, nem ezt a pár macskajancsit, akinek a nevét most bedobták. Kit érdekel ma már Simicska fia meg a Gémesi? Kik ők? Senkik. Panyi egy spicli jó eséllyel, őt hallgassák csak le, OK. De remélem, nagyobb falatok is vannak, és majd lelepleződnek.
Aki amúgy tiszta, annak semmi oka félnie a lehallgatástól, én magasról tojnék arra, ha valaki engem lehallgatna.
Ez nagyon is aggasztó. Na de nem kevésbé, mint ez, amiben az ellenzék is benne van mert a DK és a Momentum lazán együttszavazott rá a Fidesszel együtt:
Ennyire védi az ellenzék is a jogainkat, ők is egy büdös kínai megfigyelő diktatúrában szeretnének elnyomni minket! De az zavarja őket, hogy a Fidesz meg őket hallgatózza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!