DK és Momentum szavazók! Nem érzitek úgy, hogy Jakab Péter parlamenti viselkedése szégyent hoz rátok és az egész ellenzéki szövetségre?
Szerintem a 133 ficsúr, meg a bánatos bajszú házmester ne sértődjön meg azon, ha a nevükön nevezik őket.
Amúgy a ficsúr miért elfogadhatatlanabb, mint az asszonyság, vagy a közjószág?
Miért hozna? Mármint azzal az elvvel én is egyetértek, hogy ahogy velem beszélnek úgy beszélek vissza.
Jakab kb. hozza a fideszes szintet, csak nem beszél annyi marhaságot mellé.
6
Jakab mélyen hallgat, ha a Jobbik alapító okiratában foglaltak kerülnek szóba. Gondolom kínos neki az mszmp-s utódpártok és a szélsőséges liberálisok kiszorítása a Parlamentből rész.
A fidesz jelenleg a legnagyobb mszmp-s utódpárt, szóval ezzel nem látok problémát.
Illetve nincs olyan, hogy szélsőséges liberálisok, az egy oximoron.
"Illetve nincs olyan, hogy szélsőséges liberálisok, az egy oximoron."
Akkor szerintem nézz utána a jakobinus terrornak, ahol százezrével nyakazták le az embereket futószalagon a liberalizmus nevében. Nagyobb emberirtás csak azért nem volt mert nem volt még akkor az a technológia erre mint a 20. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!