Aki azt hazudja, hogy Magyarországon drága minden és infláció van, az nyomorog?
Kettősséget látok ebben:
Aki dóóóógozik, az egy szintem meg tud élni, de mivel túlvállalja magát (menő telefon "feltétlen kell", úgymint az ótóka is), így nem feltétlen tud normálisan megélni, de közben meg szid mindenkit.
A másik réteg meg valóban nehezen tud megélni, és közben meg dolgozik is 1000-el, és mégis b*tatják ezzel a "Mennyéééé dóóóógozni!" beszólásokkal.
Mennyien vállalnak 12h-kat, hogy megéljenek? Szerintem vannak egy páran.
Úgyhogy szerintem ezt a "Mennyééé dóóógozni!!!" szöveget abba kellene már hagyni mindenkinek.
Nézd meg, mennyien szívtak 2010-2013-közt pont emiatt, hogy a társadalom pofázta ezt a szöveget, meg, hogy ne legyen segélyezés, aztán mi lett belőle?
Nemrég írta valaki egy helyen, hogy ma az kap kerekesszéket, akinek nem kell, és az NEM kap, akinek viszont kellene.
Na ezt eredményezte ez a fajta hozzáállás...
A munkának ára és méltósága van minden normális országban!
Magyarország a kivétel: munka mellet is lehet éhezni, nyomorogni, leamortizálódni!
Ha meg a nyugdíjakra gondolok, akkor hülye az, aki Magyarországon becsületesen dolgozik!
Hoppsz, át siklottam azon, hogy a kérdező azt írta, hogy hazudja, és normális választ adtam.
A kérdező azt csinálja, amit Orbán csinál valamit, és azzal vádol másokat.
Akik jelenleg nyomorognak, azok havi sokmilliós jövedelem esetén is nyomorognának.
Soha nem veszitek figyelembe pl. azon embereket, akik nem tanultak a pénzzel bánni. Azok is vesznek fel pl. bankhitelt, akiknek életük legnagyobb ambíciója a majd egymillás TV vásárlása, a negyedmillás mobil, esténként pedig a sarki késdobálóban
a játékgép és a pia. És még a sárga csekkekre sincs gondja, azt se tudja, az hogy néz ki.
Lásd például Jakab Pétert! A havi 6 milliója mellett is csak paprikás krumplira, meg parizerre telik szegénykének. És hogy jobban mutasson a dolog, ráadásul ő a TI nehezen befizetett adótokból nyomorog! Hogy is van ez?
Aki azt hazudja, hogy Magyarországon olcsó minden, és nincs infláció, az dúsgazdag?
Vagy csak troll?
“ Persze, költözni nem akar, tanulni nem akar.”
Tanulnék én csak hallássérült vagyok és nehéz bárhol is felvételt nyernem egy giminél nemhogy egyetemnél 🥲
6-os: Bár csak visszajönne a gyurcsányi 6%-os infláció!!!
Ehelyett a 40%-os élelmiszerinfláció helyett, amit Orbán akasztott a magyarok nyakába!!!
Orbán elqúrta - nem kicsi, NAGYON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!