Hány éves vagy, és kire fogsz szavazni 2022-ben?
20as személyében megérkezett az a típusú kommentelő is, aki ideír valami olyan szöveget, amivel meg akarja semmisíteni a kérdést azzal, hogy annak igazából nincs is létjogosultsága. Aki akarja (főleg névtelenül), az megosztja a gondolatait, aki meg nem, az nem. Ilyen egyszerű.
Másik kérdésnél írtam azt, hogy az ok-okozati kérdéseket is szeretik "megsemmisíteni" a "szüntesd meg az okot, nem lesz okozat" típusú semmirevaló válaszokkal. Tehát megégettem a számat forró levessel, mit tegyek? És odaírják, hogy ne egyél forró levest.. Taps.
nem egeszen meghha alatatni is probalsz a szovegeddel!
a gyakorikerdesek regisztraccios oldalain tudni,lehet ki kicsooda! tehat nem "artatlan" a kerdesed barmennnyire bizonygatod is
23
nem frocsog senki szaja a tieden kivul te majom jobber!
nacihoz ti kevesek vagytok mert oda kivalo esz is kell! az meg nalatok hianycikk!!
ti csak egy nyuves a tortenelem tragyadombjarol buzlo szaju idebofogo ujnyilas csurhe vagytok !! epeszu magyar nem ratok szavaz!
39N
1: kérlek tanulj meg írni! kösz!
2: na látod hogy fröcsög a szád! :D én mondtam hogy chill! de ezek szerint az értelmezés sem jó neked....
ha nem tudsz írni és értelmezni akkor biztos 39 vagy? inkább 9 nek nézlek :p
ja és még valami... épeszű ember nem a baloldalra szavaz! a baloldal az elmúlt 20 évben tudod hányszor verte át a Magyarokat? a baloldal 1 hazaáruló csőcselék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!