Melyik a legszimpatikusabb ellenzéki jelölt? Kire fogsz szavazni?
Nekem Jakab Péter kivételével az összes szimpatikus. Ha nem Jakab indul Orbán ellen, akkor biztos, hogy az Ellenzéki Összefogásra fogok szavazni.
Jakab Péter amellett, hogy alpári még elvtelen is. Ez az egész a nép gyermeke vagyok szöveg, bőrdzsekiben kampányolok mellette kemény rockot hallgatok eléggé szánalmas. Semmivel sem lenne jobb, mint Orbán, nem értem hogy lehet ennyi szimpatizánsa az Összefogáson belül. Az ellenzéki szavazók nem látják, hogy Orbán ugyanígy kezdte a pályafutását, mint Jakab, csak ő pont fordítva? Napraforgó...
A hátam közepére sem kívánom Orbánt, de ha Jakab indul ellene, akkor a Fideszre fogok szavazni ismét.
3# én nem.
Én arra a jelöltre szavazok majd, akiről azt gondolom, hogy semmi esélye Orbán Viktorral szemben 🤫🤫🤫
2-es!
Ha nem tetszik a kérdés nem kötelező hozzászólni, bár az túl egyszerű lenne nektek, valami miatt mindig muszáj kötekedni. :)
" Én arra a jelöltre szavazok majd, akiről azt gondolom, hogy semmi esélye Orbán Viktorral szemben "
Gondolom a lottózóban is csak olyan szelvényt veszel aminek esélye sincs nyerni !
Szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!