Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legszimpatikusabb...

Melyik a legszimpatikusabb ellenzéki jelölt? Kire fogsz szavazni?

Figyelt kérdés

Nekem Jakab Péter kivételével az összes szimpatikus. Ha nem Jakab indul Orbán ellen, akkor biztos, hogy az Ellenzéki Összefogásra fogok szavazni.

Jakab Péter amellett, hogy alpári még elvtelen is. Ez az egész a nép gyermeke vagyok szöveg, bőrdzsekiben kampányolok mellette kemény rockot hallgatok eléggé szánalmas. Semmivel sem lenne jobb, mint Orbán, nem értem hogy lehet ennyi szimpatizánsa az Összefogáson belül. Az ellenzéki szavazók nem látják, hogy Orbán ugyanígy kezdte a pályafutását, mint Jakab, csak ő pont fordítva? Napraforgó...

A hátam közepére sem kívánom Orbánt, de ha Jakab indul ellene, akkor a Fideszre fogok szavazni ismét.

2021. júl. 21. 08:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
DR. Boros Tokorczai Zaj
2021. júl. 21. 11:34
 22/24 anonim ***** válasza:
40%
Toroczkai László.
2021. júl. 21. 11:38
 23/24 anonim ***** válasza:

A Gréczy Zsoltika!!! Szó szerint ő olyan f@sza csávó!! Ugye láttátok??🤮

Amúgy az ellenzéki proliktól, birkáktól, genderista, neoliberális és liberálfasisztáktól kérdem, miért nem indult a DK nevében a NAGY Fletó?? Mi indoka volt nem indulni? Ciki neki, hogy rühellik, mint a sz@rt?? Vagy gyáva, vagy miért? Mellesleg, ha már őkegyelme nem indult, nem ciki, hogy elindítja az asszonyt?? Hát azt hiszi, hogy Dobrev Klárát totálisan el lehet vonatkoztatni a megalomán alkesz férjétől?? Na neeeee...

2021. júl. 21. 13:50
 24/24 anonim válasza:
Jakab Péter! Éljen Magyarország, éljenek a magyarok!
2021. aug. 3. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!