Hány éves vagy, és kire fogsz szavazni 2022-ben?
2es, te vagy troll vagy, ami esetben nem méltatlak válaszra.
Vagy ha nem vagy troll, akkor egy igazi kártevő vagy és csákánnyal gyógyítanám a fejfájásod.
De ilyeneket leírni még csak viccből is, beteg agyra vall. Szégyellem, hogy ilyen emberek vannak ebben az országban.
48 éves vagyok. A Fideszre szavazok....én ugyanis konkrétan a saját bőrömön tapasztaltam meg A Böszme ámokfutását 2004-2009 között.
SOHA többé nem kérek belőle.
31 éves vagyok és a Fideszre fogok szavazni.
Irónikusan azért, mert a kedvenc országaim az USA és Nagy-Britannia, és fáj, hogy az utóbbi 30 évben hogy megőrültek a sok LMBT, BLM, és SJW miatt.
Úgyérzem, a Fidesz tartja fent jelenleg a legjobban a nyugati világ aranykorának a 80-as éveknek a kultúráját, társadalmát jelenleg, Orbán olyan, mint egy Ronald Reagan-Margaret Thatcher kombó.
Eljön még az a nap, amikor a mostani USA meg UK egyre inkább tönkremegy a polkorrektség miatt és akkor mi leszünk a példa nekik arra, hogy hogyan kormányozzák vissza az országukat normálisabb vizekre.
Én pénzbüntetést adnék annak, aki nem megy el szavazni.
Emberek, (elvileg...) felnőtt, felelősségteljes emberek vagytok, akik felelősek a saját sorsukért és lesz*rjátok, ha meg kéne nyilatkozni erről. Szégyen szerintem. Erre nem indok a "nem érdekel a politika" típusú maszlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!