Mi a véleményetek arról, hogy a DK sok szerint Budapestről ki kell szorítani az autósokat?
Ha Karácsony nem lenne ennyire töketlen, akkor nem lehetne ilyen szövegekkel támadni. (OK, tudom, hogy most DK-sokról van szó, de Karácsony de facto DK-s.)
Tehát nyilván hergelés, hogy "ki akarják szorítani az autósokat", pedig tudjuk, hogy ki kell szorítani őket, mert túl sokan autóznak.
En azt latom a vilagban, hogy az urutazas fele halad a fejlodes ... eppen a Marsra keszul az ember.
Csak Budapesten jar visszafele az ido kereke, itt a kozepkor fele haladunk ... tikkadt szocskenyajak legelesznek es lassan lovaskocsival kell jarni :))) Mert egy Borsodbol szarmazo falusi iranyitja a fovarost :DDD
A libsi vitat taktika az hogy
Tagadd le!
Ha nem lehet letagadni bagatellizáld el, tedd nevetségessé!
Ha nem lehet bagatellizálni bélyegezd meg!
Jelenleg a 2. pontnál tartunk! Kíváncsi vagyok mikor leszek mocskos büdös náci!(?)
És akkor meg is érkeztünk a megbélyegzéshez!
Gratulálok! Igaz nem náci lettem csak beteg paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!