Amikor Horthy hadsereggel védett zsidókat, német katonákat is befogott erre?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 12:19
11/21 A kérdező kommentje:
"Oké, okoska. Azt hittük az elég egyértelmű még neked is, hogy Horthy Miklós kormányzó a magyar hadsereg főparancsnoka volt, a Magyarországon épp állomásozó német alakulatokhoz semmi köze nem volt. Ezek Németországból kapták a parancsot"
Még mindig nem ez a kérdés
2021. aug. 16. 16:44
12/21 anonim válasza:
Na látod kérdező, erről beszéltem, mikor azt írtam, hogy nagy kotyvasz van a fejedben. Szerintem te kevered a moanrchia K.u.k. hadseregével, ott volt ilyen, hogy osztrák legénység szolgált magyar tiszt alatt. Szóval nem tudom, te eddig azt hitted, hogy Horthy-t, tehát a MAGYAR államot szolgálták a német fegyveres alakulatok?
13/21 A kérdező kommentje:
Nem nem itt te keversz alapvető fogalmakat, mondtam hogy kezd elölről az iskolát, de hiába .
2021. aug. 16. 16:47
14/21 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, aminek a válaszát erőltetni próbáljátok...
2021. aug. 16. 17:10
15/21 anonim válasza:
Akkor feladjuk kérdező, elvégre úgy tűnik rajtad kívül senki sem képes érteni a kérdést! Tudod el kéne gondolkodni, hogy akkor lehet a kérdés a szar...
16/21 A kérdező kommentje:
Mert eddig csak trollok voltak. De a kérdés nem is nektek szólt.
2021. aug. 16. 18:22
17/21 anonim válasza:
A budapesti gettó kiürítésénél Eichmann csak egy kisebb német egységnek parancsolt. Szalai Pál vezérkari százados egy kisebb egységgel igyekezett megakadályozni a deportálást, majd az esztergomi páncélos ezredet hívta segítségül.
Ekkor már a németeknek nem volt érdekük egy konfliktus kirobbantásához, ezért visszavonultak.
18/21 anonim válasza:
én se értem mit akarsz tudni, pedig eddig nem szóltam hozzá!
19/21 A kérdező kommentje:
Akkor most se kellett volna
2021. aug. 16. 21:24
20/21 anonim válasza:
Neked meg nem kellett volna kiírni ezt a szar trollkodást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!