Miért hoznak szankciókat a melegek ellen, ha a Miniszterelnök fia lehetségesen meleg?
Még 2018-ban történt az eset.
Igen, olvastam a bibliát, de egy heteroszexuális biztosan nem írna ilyet, és adná hozzá az arcát.
Azért ennek a bejegyzésnek van egy olyan olvasata is, hogy Jézus pederaszta.
Bárki más írta volna, már keresztényellenességgel és vallásgyalázással vádolnák.
4
Szóval heteró férfiként, bárki kimer írni ilyet ? :DDDDDDDD
"Szóval heteró férfiként, bárki kimer írni ilyet ? :DDDDDDDD"
Bárki, aki ismeri a Bibliát és tudja, hogy mit jelent. Szerelmetes barát, zömök Móricz Zsigmond. - írta Ady. Nem azért, mert bejött neki Móricz. Ahogy a Krisztus menyasszonya sem azt jelenti, amit te szeretnél belemagyarázni, bár erre kb 2 kattintással rájöhetnél magad is. Csak jobban esett kicsit buz)izni.
#6 Értem, hogy mit mondasz. Viszont én nem lennék abban biztos, hogy Adynak nem tetszett kicsit Móricz... : D Mi kész névsort csináltunk anno irodalom órán, hogy kivel oszthatta még meg az ágyát a kedves.
Tudom, hogy nem a lényeget emeltem ki, csak ezt meg akartam jegyezni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!