Európában van olyan párt aki kormányon van, roma származású a miniszterelnök és rengeteg meleg politikust tudhat a soraiban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 19:42
1/27 anonim válasza:
Könyörgöm szakadjunk már le erről az "Orbán roma" dologról. Nem az. Miért? Mert sosem vallotta annak magát.
3/27 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy a Fideszre gondoltam? Csak kérdeztem.
2020. dec. 18. 19:45
4/27 anonim válasza:
A kérdésben hol szerepel Orbán és Magyarország?
5/27 anonim válasza:
Miért annyira ciki nektek fideszeseknek, hogy Orbán roma származású? Ennyire gyűlölitek a romákat?
6/27 A kérdező kommentje:
Valamiért a Fideszesek magukra vették. Egy szóval se írtam, hogy Magyarország és Fidesz.
2020. dec. 18. 19:46
8/27 anonim válasza:
Ha jol tudom Magyarorszagon ilyen part kormanyoz.
9/27 anonim válasza:
Orbán roma, de ez szégyen kormánykörökben, akárcsak ha meleg valaki.
10/27 anonim válasza:
Ha van, akkor az őket megválasztó szavazók garantáltan nem rasszisták, sem homofóbok... Ugye, te is erre akartál utalni, kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!