Európában van olyan párt aki kormányon van, roma származású a miniszterelnök és rengeteg meleg politikust tudhat a soraiban?
A fogyatékos dumáid helyett azt próbáld meg megcáfolni, amit írtam.
22
Mit vitatkozzon az ember ez antiszemita cigánygyűlölővel? Ez már mindenhol kiment a divatból.
Antiszemita? :D :D Na ez honnan jött, fogyatékos liberós? Egy szót sem írtam a zsidókról! Már megint tévképzeteid vannak! És azt is elmondtam világosan, hogy nem gyűlölöm a cigányokat. A cigánybűnözés egy szociológiai elfogadott és használt kifejezés, egy létező és jól körülhatárolható jelenség, ami mellesleg nem csak Magyarországon fordul elő. Csak az agyatlan liberós fajtád tagadja ezt. Nyugodtan olvasgass szakirodalmat, ha már önállóan nem született értelmes gondolat a fejedben.
Ha pedig majd nem terrorizálják a magyarokat ezernyi településen a cigányok a keleti országrészben, akkor kimegy a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!