Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, az hogy itthon...

Miért van, az hogy itthon mindenki kimegy a kicsit sem elnyomott melegek és nők jogaiért tüntetni, miközben a hajléktalanok, mélyszegénységben élők senkit nem érdekelnek?

Figyelt kérdés

Kissé teli a tököm azzal, hogy országos hiszti van a pedofiltörvényből, amit nyilván propaganda céllal hoztak és elég aljas módon, de semmiben nem korlátozza a melegeket, tehát pont le lehetne sz*rni. De azért sipákolják, hogy mekkora elnyomás van meg mennyire megverik őket (egyetlen valós eset nem volt).

A mai feminizmus semmi más, mint a közép-felsővezetői női réteg luxuslázadása a magasabb bérekért meg a vezetői helyekért: a ténylegesen alulfizetett nőkért (ápolók, pedagódusok) csak akkor kampányolnak látszat szinten, ha hivatkozási alap kell, máskülönben a követeléseik a zsíros pozíciókból a még zsírosabb pozíciókba való törekvést célozzák, meg a sikeres férfiak gyűlöletét (folyamatos sztár-zaklatási botrányok).

Még a feketék jogaiért is előbb mentek ki tüntetni, akik a büdös életben nem éltek itt Fekete Pákón kívül - míg az előbbiek csak szimplán nevetségesek, ez egyenesen szánalmas és ijesztő hülyeségről tesz tanúbizonyságot.

Eközben a hajléktalanokat szőnyeg alá söprő legalja rendetet miatt senki egy büdös szót nem emelt, nem ment ki tüntetni, senkit nem háborított fel. Még olyan elmebeteg véleményt is hallottam, ami szerint önszántukból vannak az utcán.

Miért látszatproblémákkal foglalkozunk? Miért nem azok mellett szervezünk mozgalmat, akiknek valóban szüksége lenne rá?

2021. aug. 13. 19:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
6%

"Egy gyereknek pedig szerintem nincs feltétlen szüksége két nemre a szülei közt"

Szerinted. A gyakorlatban meg nem így van.

2021. aug. 16. 10:43
 42/48 anonim ***** válasza:
89%

„A gyakorlatban meg nem így van.”

Szerinted.

Indokold meg, hogy mi vele a gond. Ha mondjuk két férfi örökbefogad és teljes szeretetben nevelik fel a gyereküket, elmagyarázva neki (a korához mérten) mindent a heteroszexualitásról, a homoszexualitásról és a kettő közti különbségről és mindent megtesznek azért, hogy jó szülők legyenek és minden energiájukkal arra törekednek, hogy a gyerek élete a jó irányba induljon el, akkor azzal mi gond van? Ha én majd örökbefogadok, akkor mindenképp így teszek majd. Bár még fiatal vagyok és sok van még addig, de tisztában vagyok azzal, hogy egy életet a szárnyunk alá venni hatalmas felelőssség, de megéri. Sosem tennék olyat, ami rossz lenne a számára, nem fogadnék majd örökbe, ha ezzel ártanék neki.

2021. aug. 16. 10:49
 43/48 anonim ***** válasza:
61%

1. Mert a hajléktalanok nincsenek betámadva és nem mondanak rájuk olyat, hogy "nem szabad őket propagálni" "ha látod, te is homlesz leszel".

2. Az egyik szexuális orientáció, a másik egy "életforma".

3. Tudod így 2021ben már illene tudni, hogy a homoszexualitás nem választás kérdése, viszont senki sem úgy lesz hajléktalan, hogy egyszer csak 12,3,4 évesen rájön, hogy az utcán lakik és nem kell hajléktalannak lenned, elmehetsz dolgozni.

4. Nőként, homoszexuálisként miért ne mehetnél el felvonulni, ha érint a dolog. Ha nem vagy hajléktalan, akkor persze szép dolog értük kiállni, de nem kell értük semmit sem tenned. Amúgy sem értem, ha ennyire izgat miért nem vonulsz fel miattuk?

5. Ugye tudod, hogy vannak olyan helyek a mai napig, ahol a nőket nem tanítják, kb csak arra vannak, hogy szüljenek... Persze férfiként azért kell egy kis ész, hogy lásd, hogy egy két helyen a nőknek szar. Egy csomó mindennel foglalkozik a kormány amivel nem kéne, ez nem a melegek hibája

2021. aug. 16. 15:01
 44/48 anonim ***** válasza:
5%

"

Szerinted.

Indokold meg, hogy mi vele a gond."

Nem kell megindokolnom, évtizedeken át szajkózták a szakemberek, nem hiszem, hogy sosem találkoztál ezzel. Az, hogy most nem illő róla beszélni, nehogy a melegek lelkivilágába beletiporjanak, még nem változtatja meg a tényeket. Szóval nem, nem csak szerintem.

" a homoszexualitás nem választás kérdése"

A kutatások nem ezt bizonyítják. Ez is csak azt mutatja, hogy propagálva van, másként nem terjedhetett volna el egy ilyen tévhit.

2021. aug. 16. 16:55
 45/48 anonim ***** válasza:
6%

42, hogy ne mond, hogy magamtól találom ki ezeket, itt van egy cikk a témában:

[link]

Ez az apaképet feszegeti. Van bőven az anyáról is, ami talán méginkább fontos egy gyermeknek.

Érdekes amúgy, hogy azt a gyermeket, aki elveszítette az édesanyját – mert elhunyt vagy elhagyta őt –, mindannyian sajnáljuk, amiért anya nélkül kell felnőnie. Közben meg ujjongjunk, hogy milyen jó azoknak a gyerekeknek, akiket csak megszült egy nő, majd rögtön két férfi vette a karjába?! Hogyan tudná két azonos nemű jobban nevelni a gyermekeit, mint két különnemű?

Az a baj, hogy rettenetesen önzőek vagytok. Azt szajkózzátok, hogy nektek jogotok van a boldogsághoz, de arról megfeledkeztek, hogy egy gyereknek is joga lenne ahhoz, hogy normális családja legyen, legyen anyja és apja is.

Mert pl az anyasebet az anyai, feltétel nélküli szeretet hiánya okozza. Ez a legnagyobb pszichés trauma, ami egy gyermeket érzelmileg érhet, és egy életre szól.

És nem szeretnék senkit megsérteni, de te attól nem leszel anya, hogy te vagy a passzív fél a szexbe, mert ez nem így működik.

2021. aug. 16. 17:11
 46/48 anonim ***** válasza:
89%

„Nem kell megindokolnom, évtizedeken át szajkózták a szakemberek, nem hiszem, hogy sosem találkoztál ezzel. Az, hogy most nem illő róla beszélni, nehogy a melegek lelkivilágába beletiporjanak, még nem változtatja meg a tényeket. Szóval nem, nem csak szerintem.”

Ahogy régen radioaktivitással kezeltek bizonyos betegségeket, még a fogkrémek is radioaktívak voltak. De a kék azbeszt is jó példa.

„A kutatások nem ezt bizonyítják. Ez is csak azt mutatja, hogy propagálva van, másként nem terjedhetett volna el egy ilyen tévhit.”

Melyik kutatás? Tudom, hogy úgysem hiszel nekem, de igazolhatom, hogy nem választás kérdése. Mindent megtettem, hogymegváltozzak, de egyáltalán nem jött be. Sok helyen írtam már (kicsit fura minden kommentben leírnom ugyanazt, de ez nagyon igaz): A szexuális orientációm nem változott, de én igen. Egy roncs lettem, depresszióba estem, elkezdtem szorongani és nem akartam többé élni. Ez abszolút nem úgy működött, hogy most eldöntöttem, hogy ilyen leszek, nem. Csak jött magától az egész és, ha mégjobban próbáltam volna megváltozni (nem tudom, hogy hogyan lehetett volna jobba), akkor csak annyit értem volna el, hogy már nem lennék itt.

Nem ugyanaz, ha valaki egy apával nő fel, mint mondjuk kettővel. Teljesen más az, ha valaki félárva, mintha meleg szülei lennének.

Az pedig, hogy melyik nemtől mit kap... Szerintem ez csak hozzáállás és alkalmazkodóképesség kérdése. Én úgy érzem, hogy képes lennék megadni (egy normális párral) azt, amit egy gyerek érdemel és semmiképp sem helyezném a saját érdekeimet ő elé. Mellesleg a béranyaságot nem pártolom. Ha lesz gyerekem, akkor az intézetből lesz, örökbefogadnék.

„Mert pl az anyasebet az anyai, feltétel nélküli szeretet hiánya okozza. Ez a legnagyobb pszichés trauma, ami egy gyermeket érzelmileg érhet, és egy életre szól.”

Tudom, tapasztaltam... Valóban nem egyszerű, de ahogy írtam szerintem más egy apával, mint kettővel. Képesnek érzem magam arra, hogy (egy megfelelő párral) kitöltsük a gyerek életében az anya űrét. Mellesleg szerintem könnyebb feldolgoznia az anya hiányát, ha az gyerekként hagyja el őt (ahogy írtam nálam csak az örökbefogadás játszana).

„És nem szeretnék senkit megsérteni, de te attól nem leszel anya, hogy te vagy a passzív fél a szexbe, mert ez nem így működik.”

Persze hogy ez nem így működik. A passzív pont ugyanolyan férfi, mint az aktív. Nem lesz valaki nőiesebb azért, mert ő a passzív. Ez amúgy is magánügy, ami csak a szexre koncentrálódik, nincs kihatással másra.

2021. aug. 16. 19:03
 47/48 anonim ***** válasza:
94%
Nem értünk egyet, de viszont örülök, hogy kulturáltan tudtunk beszélni.
2021. aug. 16. 19:17
 48/48 anonim ***** válasza:
85%

Az természetes. Egymás szidásának semmi értelme sem lenne, pláne egy vitában. Az nem vezet sehova.

A véleményekről meg valóban kevés még a hiteles tanulmány, de így, hogy én belülről szemlélem a dolgot gondolom teljesen máshogy jön át ez az egész, még úgy is, hogy próbálom a lehető legobiektívebb maradni. Most, hogy ezzel nagyobb, vagy kisebb-e a hitelességem, azon szintén lehetne vitázni.

Azt megértem, hogy vannak homofóbok, annyira nem is zavar. Viszont az nagyon tud fájni, ha egyes emberek arra buzdítanak másokat, hogy ők is kezdjenek el utálni minket és hazugságokkal érvelnek. Egyáltalán nem rád célzok, még mielőtt félreértenél. Viszont sajnos sok az ilyen ember. Azt is elismerem, hogy a mi részünkről is sokan vannak, akik rosszul kezelik a „kritikát”, de nem jó ötlet néhány ember alapján általánosítani, egy hatalmas közösségre.

A lényeg, hogy amíg valaki tudományosan érvel és nem csak a saját szava alapján jelent ki állításokat (általában hazugságokat), addog nincs vele semmi bajom, függetlenül attól, hogy a véleménye tükrözi-e az enyémet, vagy sem.

2021. aug. 16. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!