Miért van, az hogy itthon mindenki kimegy a kicsit sem elnyomott melegek és nők jogaiért tüntetni, miközben a hajléktalanok, mélyszegénységben élők senkit nem érdekelnek?
Kissé teli a tököm azzal, hogy országos hiszti van a pedofiltörvényből, amit nyilván propaganda céllal hoztak és elég aljas módon, de semmiben nem korlátozza a melegeket, tehát pont le lehetne sz*rni. De azért sipákolják, hogy mekkora elnyomás van meg mennyire megverik őket (egyetlen valós eset nem volt).
A mai feminizmus semmi más, mint a közép-felsővezetői női réteg luxuslázadása a magasabb bérekért meg a vezetői helyekért: a ténylegesen alulfizetett nőkért (ápolók, pedagódusok) csak akkor kampányolnak látszat szinten, ha hivatkozási alap kell, máskülönben a követeléseik a zsíros pozíciókból a még zsírosabb pozíciókba való törekvést célozzák, meg a sikeres férfiak gyűlöletét (folyamatos sztár-zaklatási botrányok).
Még a feketék jogaiért is előbb mentek ki tüntetni, akik a büdös életben nem éltek itt Fekete Pákón kívül - míg az előbbiek csak szimplán nevetségesek, ez egyenesen szánalmas és ijesztő hülyeségről tesz tanúbizonyságot.
Eközben a hajléktalanokat szőnyeg alá söprő legalja rendetet miatt senki egy büdös szót nem emelt, nem ment ki tüntetni, senkit nem háborított fel. Még olyan elmebeteg véleményt is hallottam, ami szerint önszántukból vannak az utcán.
Miért látszatproblémákkal foglalkozunk? Miért nem azok mellett szervezünk mozgalmat, akiknek valóban szüksége lenne rá?
"A transzneműek azok, akik a biológiai nemüktől eltérő nemi identitással rendelkeznek (=az a férfi, aki nőnek tartja magát és az a nő, aki férfinek tartja magát transznemű-leegyszerűsítve)."
Csakhogy társadalmi nemek nem léteznek. Ez egy kreált fogalom. Biológiai nemek vannak csak, aki ettől eltér, az mentálisan beteg. Ha kutyának érzed magad, mész a diliházba, de ha néha szexuálisan vonzanak a kutyák, az a torz elképzeléseitek szerint teljesen normális.
Kezelni kellene őket, nem kényük kedvük szerint she, he vagy they-el nevezni, mert megsértődik...
„de ha néha szexuálisan vonzanak a kutyák, az a torz elképzeléseitek szerint teljesen normális.”
Ez nem igaz. Én elítélem a zoofíliát, ahogy az összes normális ember így tesz. Ez nem az a téma, ahol kompromisszumokat lehet kötni. Engem abszolút nem érdekel, ha vonza őt, de semmiképp se élje ki ezeket a vágyait (az állat képtelen a beleegyezésre így ez gyakorlatilag szexuális erőszak).
„Kezelni kellene őket, nem kényük kedvük szerint she, he vagy they-el nevezni, mert megsértődik...”
Mégis mivel szeretnéd őket kezelni? Nincs rá „gyógymód”. Ha szerinted van, akkor az nem jelenthet mást, minthogy megtaláltad az ellenszert. Ha ez így van, akkor azt biztosan örömmel fogadják majd (tudod a transzneműek 99%-a lenne inkább „átlagos” ember).
A telefont azért hoztam fel, mert te felhoztad a természetet. A telefon sem természetes (semmilyen nézőpontból sem), a melegség az vitatott (a természetben jelen van, de valamiért mégis sokak szerint természetellenes).
A természetben a kannibalizmus is jelen van, attól még kifogásolható.
Nem, lehet én fejeztem ki rosszul. A természetet nem azért hoztam fel. Amiatt, hogy valaki kifogásolta, hogy Magyarországon nem lehet egyneműeknek örökbe fogadni. Erre mondtam, hogy biológiailag sem lehetnének szülők, meg egyedülállóaknak sem lehet. És igen, az az egészséges családkép egy gyereknek, ha van apja és anyja is. Eljátszani egy biológiailag teljesen ellentétes nemű egyént viszont nem lehet.
Úgy szeretem amikor valaki az alapján nézi az embereket, hogy tudnak-e szaporodni... Nem tenyészállatok vagyunk.
S a meddő/impotens személyeknek se legyen gyereke csak azért mert nem tudnak szaporodni vagy mi?
Azt viszont nem tudom miért kell mindig az utódcsinálással példálóznod a nem ciszheteró párok ellen.
#30 A telefon igenis remek példa. Te azt mondod, a melegek természetes körülmények között nem lennének képesek utódot nemzeni, tehát maga a természet nem akarja hogy gyermeket neveljenek. De természetes körülmények között mindenki képtelen arra hogy tőle sok kilométerre lévő személyekkel kommunikáljon, de ezt a gondot orvosoltuk a technológia segítségével. Ugyanígy természetes körülmények között nincs mód rá hogy emberek sokszáz kilométeres távolságokat tegyenek meg puszta órák leforgása alatt, de ezt is megoldottuk a technológiának hála.
Ha egy párnak csupán csak az egyik tagja meddő, a természetben nincs oka a másiknak vele maradni, mikor kereshet magának másik párzótársat is, ez az elképzelés hogy azzal vagy együtt akit szeretsz, szintén civilizációs vívmány. És ennek segítésére, kitaláltuk, hogy ha a pár valamelyik tagjának nem lehet gyereke, akkor kapnak egyet, akinek nincsenek szülei, és a jog segítségével úgy kezeljük őket mint a többi családot.
És ha már itt tartunk, a tény hogy a szülő nélküli gyermekeket nem hagyjuk megdögleni, szintén nem természetes.
Szóval a nevelésre való alkalmasságot egyértelműen nem abban határozzuk meg képes-e valaki gyereket nemzeni.
Nem, nem jó példa. Azt ugyanis, hogy egy férfi szüljön, a technológia sem tette levehető.
De mindegy is, ha jól értem szerinted egy gyereknek nincs szűksége apára és anyára, ugyanolyan jó, ha 2 apja vagy 2 anyja van, igaz ?
"meddők mi miatt alkalmatlanok, ha nem a biológia miatt"
Rendellenesség, "betegség" miatt. Ne kelljen már magyarázni, hogy így lettünk megalkotva, mert ezt már egy 5 éves is megérti.
A technológia (a legtöbb esetben) azt sem tette lehetővé, hogy egy meddő szűljön. A rendellenesség, betegség pedig biológiai ok (általában).
Egy gyereknek pedig szerintem nincs feltétlen szüksége két nemre a szülei közt, két apa, vagy két anya is megtudja adni neki mindazt, amire szüksége van. A családmintát pedig nem olyan nehéz neki elmagyarázni, főként, hogy máshol (nagyszülők, ismerősök, televízió, internet, barátok stb.) azt látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!