Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a pletyka most megint,...

Mi ez a pletyka most megint, hogy Orbán fia meleg?

Figyelt kérdés

Most Márky-Zay dobta be ezt ismét Melegzsolitnál beközölve mint valami tényt.

Én nem vagyok a Fidesz nagy barátja, de ez az Orbán Gáspár meleg dolog nekem nagyon olyan, mint a Hitler zsidó volt meg újabban már a Kölcsey meleg volt teóriák. Mind csak azért, hogy lehessen hergelni a keresztény meg a szélső-jobboldalt.

Közben semmire nincs konkrét bizonyíték, amit a balosok nagyon szoktak amúgy hiányolni pl. Isten létezésének vitája kapcsán, de az ilyen feltételezgetéseknél ez valahogy nem olyan fontos.

Valaki tud erről esetleg konkrétumot, főleg arról az elég meredek állításról, hogy megtagadta volna emiatt az apja? Nekem nem úgy tűnik a katonai akadémiával stb., inkább arról lehet szerintem szó, hogy Gáspár tisztességesebbnek tűnik jóval az apjánál, aki érzi, hogy épp ezért ő nem lesz az a NER-oligarcha típus. Ezt a Felház dolgot a Gáspártól pl. furcsának éreztem, de legalább őszintének (meg is szüntette, ahogy azt előre megmondta, hiába nőttek viszonylag nagyra).

2021. aug. 11. 23:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Szóval összefoglalhatjuk, hogy senki nem tud semmit, mindenki találgat,..."

"Milyen szép lenne, ha ilyenek alapján ki lehetne valakiről ugyanígy jelenteni, hogy mondjuk sorozatgyilkos."

Hát, figyelj. Pontosan így működik a politika. A politikai ellenfelek lejáratása egy ezeréves módszer mindkét tábor eszköztárában, bármi áron. Akár bizonyítékok, tények nélkül is. Feltételezések, találgatások... Azért ebben a nagyfőnök sem teljesen vétlen/tétlen. Hallottunk már az UD. Zrt ügyről, a Xl. kerületben a Molnár Gyula ügyről, akkor utána amikor a László Imrét keverték minden bizonyíték nélkül pedofil gyanúba, majd amikor kiderült, hogy totál kamu az egész akkor nagyon gyorsan el is engedték az ügyet, nehogy rájuk égjen. De egy csomó példa volt rá az ellenkező oldalon is, a szoci kórházas kamuvideókról, kamunővérekről, a nagyfőnök ausztriai pszichiátriai gyógykezeléseiről stb. Szóval szerintem totál naivitás ezen felháborodni, hogy jajj, hát a Gazsit most csesztetik minden bizonyíték nélkül. Ez csak csepp a tengerben. Ezer ilyen van még bármelyik oldalon. Sajnos ez a mai politika teljesen természetes része. Ha valaki politikusnak áll, tisztában van vele, számolnia kell ezzel. És vállalják. Nyilván van az a pénz, amiért vállalják.

2021. aug. 13. 11:28
 32/34 anonim ***** válasza:
62%

Duplán undorító.

1. Márki-Zaynak nincsenek bizonyítékai.

2. Ha lennének is, ez akkor sem az ő dolga. Orbán közszereplő, de a fia nem az..

2021. aug. 13. 22:03
 33/34 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen szülőkkel felnőni az a csoda, ha nem abnormális a gyerek
2021. aug. 14. 04:09
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként egy XXI. századi országban egy ilyen pletykára annyit reagálnának az emberek: "na és?"

Csakis magának köszönheti Viktor, hogy egy ilyen pletyka árthat a megítélésének.

2021. aug. 14. 07:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!