Mi ez a pletyka most megint, hogy Orbán fia meleg?
Most Márky-Zay dobta be ezt ismét Melegzsolitnál beközölve mint valami tényt.
Én nem vagyok a Fidesz nagy barátja, de ez az Orbán Gáspár meleg dolog nekem nagyon olyan, mint a Hitler zsidó volt meg újabban már a Kölcsey meleg volt teóriák. Mind csak azért, hogy lehessen hergelni a keresztény meg a szélső-jobboldalt.
Közben semmire nincs konkrét bizonyíték, amit a balosok nagyon szoktak amúgy hiányolni pl. Isten létezésének vitája kapcsán, de az ilyen feltételezgetéseknél ez valahogy nem olyan fontos.
Valaki tud erről esetleg konkrétumot, főleg arról az elég meredek állításról, hogy megtagadta volna emiatt az apja? Nekem nem úgy tűnik a katonai akadémiával stb., inkább arról lehet szerintem szó, hogy Gáspár tisztességesebbnek tűnik jóval az apjánál, aki érzi, hogy épp ezért ő nem lesz az a NER-oligarcha típus. Ezt a Felház dolgot a Gáspártól pl. furcsának éreztem, de legalább őszintének (meg is szüntette, ahogy azt előre megmondta, hiába nőttek viszonylag nagyra).
"Gáspár tisztességesebbnek tűnik jóval az apjánál"
Pl úgy jön ide, hogy ezt te írtad. És érdekel, változik-e ez a szemedben a nemi identitása függvényében.
12 akkor ha jól értem te most szeretnél egy kis meleg-áldozati ügyet kreálni ebből a kérdésből, majd kihozni a végén, hogy homofób fideszes vagyok, ha változik a Gáspár megítélése a szememben attól, ha esetleg meleg.
Erre nem fogsz választ kapni. Így marad az, hogy megválaszold magad, amitől nem féltelek, mert szerintem te régen eldöntötted már előre magadban, hogy hova sorolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!