Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a pletyka most megint,...

Mi ez a pletyka most megint, hogy Orbán fia meleg?

Figyelt kérdés

Most Márky-Zay dobta be ezt ismét Melegzsolitnál beközölve mint valami tényt.

Én nem vagyok a Fidesz nagy barátja, de ez az Orbán Gáspár meleg dolog nekem nagyon olyan, mint a Hitler zsidó volt meg újabban már a Kölcsey meleg volt teóriák. Mind csak azért, hogy lehessen hergelni a keresztény meg a szélső-jobboldalt.

Közben semmire nincs konkrét bizonyíték, amit a balosok nagyon szoktak amúgy hiányolni pl. Isten létezésének vitája kapcsán, de az ilyen feltételezgetéseknél ez valahogy nem olyan fontos.

Valaki tud erről esetleg konkrétumot, főleg arról az elég meredek állításról, hogy megtagadta volna emiatt az apja? Nekem nem úgy tűnik a katonai akadémiával stb., inkább arról lehet szerintem szó, hogy Gáspár tisztességesebbnek tűnik jóval az apjánál, aki érzi, hogy épp ezért ő nem lesz az a NER-oligarcha típus. Ezt a Felház dolgot a Gáspártól pl. furcsának éreztem, de legalább őszintének (meg is szüntette, ahogy azt előre megmondta, hiába nőttek viszonylag nagyra).

2021. aug. 11. 23:48
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10 ha elmagyarázod hogy hogyan jön most ide ez a kérdés akkor majd válaszolok.
2021. aug. 12. 06:12
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

"Gáspár tisztességesebbnek tűnik jóval az apjánál"

Pl úgy jön ide, hogy ezt te írtad. És érdekel, változik-e ez a szemedben a nemi identitása függvényében.

2021. aug. 12. 06:56
 13/34 A kérdező kommentje:

12 akkor ha jól értem te most szeretnél egy kis meleg-áldozati ügyet kreálni ebből a kérdésből, majd kihozni a végén, hogy homofób fideszes vagyok, ha változik a Gáspár megítélése a szememben attól, ha esetleg meleg.

Erre nem fogsz választ kapni. Így marad az, hogy megválaszold magad, amitől nem féltelek, mert szerintem te régen eldöntötted már előre magadban, hogy hova sorolsz.

2021. aug. 12. 07:05
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pletykát támogatja az elmebeteg miniszterelnök pedofil-nek nevezett törvénye, amiben összehordanak előzmények nélküli hetet-havat, és nem érthető, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra. Az ember jelentős részben racionális lény és szeret észszerű magyarázatokat találni, amelyek időnként megegyeznek (megegyezhetnek) a valósággal.
2021. aug. 12. 07:35
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, enbegy gyakorló görögkatolikus családapa vagyok. Tény, hogy a Fideszt erkölcsi hulladék pártnak tartom, de most speciel tényleg csak kiváncsi vagyok, hogy ilyen egybites vagy-e. Választ kaptam.
2021. aug. 12. 08:20
 16/34 anonim ***** válasza:
85%
Isten nem ver bottal. Hitler mit csinált? Majd kiderült ő is zsidó.
2021. aug. 12. 10:00
 17/34 A kérdező kommentje:
16: Hitlerről nem derült ki semmi ilyen, rólad viszont kiderült, hogy retardált vagy.
2021. aug. 12. 10:16
 18/34 anonim ***** válasza:
24%
Az a kölök annyi minden volt már, ezzel az erővel akár melwg is lehet.
2021. aug. 12. 17:13
 19/34 anonim ***** válasza:
Ismertem egy fickót, tök nyálas, olyan volt mint egy csaj. Soha nem látott még nőt sem, mi sem láttuk vele, igaz pasival sem. Száz százalékosan betudtuk hogy meleg vagy valami súlyos baja van de elfogadtuk így. Majd egyszer csak hallom az apját hogy nem tudja mit csinál de fent van a szobájában egy ismeretlen nővel és napok óta nem jönnek ki csak leszól hogy elfogyott a pálinka és éhesek is. Erre csak megleste négykézláb a kulcslyukon és látja hogy mindketten mezítelen és a fia valami ragacsokat ragaszt a lány hátára 😂 Ma sem tudjuk mi lehetett az a ragacs de nemsokára összeköltöztek és össze házasodtak, lett egy kisfiuk is és nagyon szerelmesek. Szóval butaság lenne valakit ítélkezni ilyesmivel hogy biztos meleg mert gyanús.
2021. aug. 13. 01:06
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
19-es, szép történet és tudom hogy ilyenre is van példa, csak mondjuk itt a Felházas sztorinál még a Prekopa Danát is bezavar a képbe, még zavarosabbá, gyanúsabbá teszi a dolgot. A te történetedben csak a fickó volt meleg gyanús, de a környezete nem. A Felházas sztoriban meg a Gazsi körül lévők is erősen azok. Előbb-utóbb mindig összeáll a kép és a végén mindig kiderül, hogy ami úgy hápog mint egy kacsa, úgy totyog mint egy kacsa és úgy is néz ki mint egy kacsa, akkor az egy kacsa. De egyébként nekem tök mindegy kihez vonzódik. És azt sem hiszem, hogy az apja emiatt kitagadná vagy akármi. Csak sajnálom szegény gyereket (amennyiben tényleg kacsa), hogy nem hápoghat szabadon, mert akkor a faternak megreccsen a pályafutása. Bár saját magát manőverezte bele ebbe a helyzetbe (a fater). Csak a gyerek issza meg a levét. De hát egy vér profi politikusnak semmi sem drága. A saját családja sem.
2021. aug. 13. 02:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!