Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy nézzük, a Fidesz jól...

Ha úgy nézzük, a Fidesz jól taktikázik?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy jó amit csinálnak, csak azt, hogy jól taktikáznak:

Első lépésként megosztják az ellenzéket, hogy egy nagy erős párt helyett legyen sok kicsi. Második lépésként megnézik, hogy kik alkotják a népesség jelentős részét (keresztények), majd kreálnak egy állítólagos gonoszt (Soros, Brüsszel) majd eljátssza hogy harcol ellene mint a kereszténység védelmezője.

Ha ez alapján megnézzük, ezek az ügyes taktikák által nyerték meg a szavazatok többségét?

2021. aug. 11. 21:11
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
#40: Szűrővizsgálat esetén nem kellett vizitdíjat fizetni...
2021. aug. 16. 00:13
 42/46 anonim ***** válasza:
#41 Főleg amiatt mert csökkentek a szűrővizsgálatok.
2021. aug. 16. 00:24
 43/46 kürasszír ***** válasza:

# 40

Népes generáció nem lesz, mert elég rosszak a demográfiai adatok.

A magyarság 1,1-es, és a romák 3-as teljes termékenységi arányszámával jön ki az 1,5-ös magyarországi átlag.

2021. aug. 16. 07:47
 44/46 anonim ***** válasza:
64%
#43: Akkor csak simán Cigányia lesz. Mindenképpen jól döntöttem, hogy ennyi hülye közé nem akarok gyereket. Belegondolni is rossz, hogy ez a generáció fog engem műteni öreg koromban...
2021. aug. 16. 16:57
 45/46 anonim ***** válasza:

#44 Mindenképpen jó döntés volt tőled, hogy nem akarsz gyereket.

Majd lesz annak gyereke akinek értelme is van ahhoz hogy felnevelje.

Aki annyit nem tud felfogni, hogy pont amiatt lesz több cigány gyerek mert a nem cigányok nem szülnek és ha őneki sem lesz gyereke akkor ront a helyzeten, annak jobb is ha nem lesz gyereke.

2021. aug. 16. 23:00
 46/46 anonim ***** válasza:

#45: Értelmem és pénzem volna, hogy felneveljek EGY gyereket. Energiám és időm viszont nem. És hangsúlyozom, hogy EGY gyereket. Nem hármat. Egy gyerekre meg nem kapsz CSOK-ot, mert Orbán szemében csak akkor vagy valaki, ha legalább három gyereked van.

És látom a körülöttem élőket. Van olyan rokon, akinek négy gyereke van és érkezik az ötödik, miközben egy 55 nm-es házban nyomorognak, de "majd lesz valahogy". Na az ilyen "majd lesz valahogy" felnevelkedett generációba nem akarom küldeni a saját gyerekemet szenvedni. Én is épp eleget szenvedek a sok hülye miatt. A világon az ÖSSZES problémának a gyökéroka az emberi BUTASÁG.

2021. aug. 17. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!