Szerintetek is egyre gázabb, amit a Mi hazánk leművel?
A Mi hazánk mindig is azokat a szavazókat célozta meg, akik lusták ahhoz is, hogy bárminek utána nézzenek, és saját véleményt kialakítsanak, de cserébe annyira hülyék, hogy még a józan eszüket se tudják használni.
Én igazából nem tudom hibáztatni a szavazóikat. Aki látott már pár Toroczkai videót youtubeon, az tudja, hogy elsőre, gondolkodás nélkül tényleg meg tudják fogni az embert, és el tudják hitetni, hogy érdemes rájuk szavazni, így könnyen meg tudják fogni azokat, akik bizonytalanok a politikában. Gyakorlatilag a gyűlöletre építenek. Elmondják, hogy kit, miért kell utálni, és az erre fogékinyak pedig bedőlnek nekik.
Márpedig így van, mert a lipsik a jobbiktól remélték a százalékokat. Most viszont lassan kiderül, hogy nem jönnek a százalékok. :D
És a nyertes? Fidesz. De legalább lesz lippsikönnyes medencénk! Hurrrááááá!
Nem szimpatatizáltam velük. De fura volt több hónapon át ez a csend, ami az oltás utáni halálesetekről szól. A Fidesz csendjét értem, mindig is egy hazug kommunistákból átvedlett glittegylet. Leginkább Jakab Péter csendjén döbbenetem meg.
És amikor Dúró Dóra beszélni kezdett erről, arra gondoltam, hogy érdekes, hiszen mindig a Fidesz csicska-kommandójának gondoltam.
Van vér a pucájukban! Hiszen szokás szerint a fidesz majd kiforgatja. Úgy Szijártó a nagy szakértő engedélyezte az orvosainkat megkerülve (az eu-t megkerülve) a kínai oltást. És a mai napig oltásellenesnek vannak bélyegezve, de mindegy az értelmesebb érti s politikai játszmát.
Aljas dolog amit művelnek, de van pár suttyó aki emiatt szavaz rájuk. Kihasználják az emberi ostobaságot, a COVID miatti emberi tragédiákat és hogy az ember okot akar keresni a történtekre. Az oltásellenesekből szavazóréteget csínáltak.
Különben a mi gatyánknak mi más hívószava lenne? Cigánybűnözés? Lejárt lemez. Migránsok? Fideszé. LMBT emberek elleni uszítás? Eleinte ők csínálták, de már a Fidesz elvette tőlük.
A Fidesztől meglehetősen hülyén nézne ki a nyílt oltásellensség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!