Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy összeesküvés-elmé...

Mi ez a nagy összeesküvés-elméletekben való hit a Mi Hazánk környékén?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ilyen tartalmakkal van tele a Toroczkai csatornája, Bill Gates, meg ilyenek.

2021. aug. 6. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ők a buta embereket célozzák meg, akik ilyen tartalmakkal befolyásolhatók.
2021. aug. 6. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Mert hasonló stratégiát folytatnak, mint a fidesz. Keresnek valami megfoghatatlan, kreált problémát vagy fenyegetést, amivel lehet hergelni. És bármit csinálnak, rá lehet fogni, hogy ezt a fenyegetés legyőzése érdekében teszik.
2021. aug. 6. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Az elég magas nézőszám az ami inkább elgondolkodtató, vannak ellenzéki poltikusoknak is yt csatornája de tizede sem a nézettségük...
2021. aug. 6. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Vagyis sok a hülye
2021. aug. 6. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
A szélsőjobb mindig konteós volt. Túl sokat gondolkodnak, míg a libsik túl keveset, ők elvetnek minden ilyen elméletet, sőt egyszerű tényeket is. A konteó azért kevésbé ártalmas...
2021. aug. 6. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
ameddig a baloldal örök életet ígér (pontosabban hazudik) hogy nyerjen addig a mi hazánk mozgalom fontos dolgokkal foglalkozik mint például hogy a korona vírusba a gazdagok sokkal gazdagabbak lettek a szegények meg még szegényebbek, ha Toroczkai "összeesküvés" videóit megnéznéd akkor talán felfognád.
2021. aug. 6. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

Ez butaság utolsó.

A mitanyánk patkány-párt is csak egy hulladék. 3%-on van.

2021. aug. 7. 05:52
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem Toroczkai legit skizofrén lehet.
2021. aug. 9. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem, hogy a MH átvette a korábbi években népszerűvé vált konteókat. Szerintem nem ők gyártják a tartalmakat, csak átveszik őket a régebbi vilaghelyzete.hu, alternativhirek.hu stb. oldalakról. És hogy miért csinálják ezt? Azért, mert van rá igény, az emberek mindig keresik az egyszerűen megérthető "nagy titkokat". Tényleg izgik és szórakoztatóak ezek a sztorik, csak hát a valósághoz semmi közük.
2021. dec. 8. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!