Szerintetek is egyre gázabb, amit a Mi hazánk leművel?
Hm, engem nem tudtak volna megvezetni, bár vannak mi hazánkos meleg szavazók, de én se emiatt, meg amiatt sem, mert nekem azért kellett valamely nyugati vakcina, mert külföldre költöztem 1 évre, plusz kiakartam szakadni kicsit az országból.
Gondoljatok bele, kinek jó az, hogy 27 évesen újra egyetemre felvesznek, felmész Budapestre, még kollégiumban is kapsz szobát, de azért dolgozol is. Aztán hirtelen közlik veled, hogy borul minden és hogy intézkedj a sorsodról, mármint a kiköltözésről, nekem elvileg pozitívan birálták el, 2020 márciuásában, de addigra 2 bátyám elhozta az összes holmimat vidékre.
Utána is csak 2020 augusztusától-novemberig laktam fent, majd megint vissza.
Most már csak a szakdolgozattal bajlódok, de mivel ez idő tájt nem találtam volna vidéken munkát, inkább 2 félév passzíváltatást mellett döntöttem és egy külföldi ESC önkéntességet vállaltam, amiért kapok egy szerény pénzt, utána még 1 évre kimennék Erasmus szakmai gyakorlatra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!