Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németország totálisan korlátoz...

Németország totálisan korlátozza az oltatlanokat. Nálunk mikortól várható hasonló?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 10. 15:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

Vagy mi van Kérdező?Tapsikolsz hozzá?Igaza van a 16-os válaszolónak?

Kiírtál egy kérdést és kéne reagálni a válaszokra mert ez így elég fura

2021. aug. 12. 21:25
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

19, szerintem köztük is van aki tud jobban meg van aki kevésbé gondolkodni.

Csak a legtöbben alszanak. Ez olyan, amint amikor a német nyugdíjas oda adja minden gyanú nélkül az unokázós csalónak a 20 ezer eurót. Persze aki burokban nőtt fel, meg kell hogy égesse magát párszor, utána már megkérdőjelez mindent, mielőtt belemegy.

Svájcifrankhitelnél is megfigyelhető volt a jelenség. Mindenki hülye meg lúzer volt, aki inkább drágábban a forintot vette fel. És lám, ki járt jól hosszú távon?

Csak ott ugye nem tették kötelezővé.

2021. aug. 12. 21:26
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
23 mit írtál? Privátba dobhatnád, ha nincs ellenedre, akkor nem törlik.
2021. aug. 12. 22:31
 24/30 anonim ***** válasza:
80%
20, tényleg semlegesen ír a kérdező, csak az első válaszolók elvitték ilyen oltatlangyűlölő irányba az egészet. Elnézést a kérdezőtől, ha tévedtem.
2021. aug. 12. 22:32
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
2021. aug. 13. 19:54
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Én csak a vírusimádóknak tenném kötelezővé,naponta,ők rettegnek csak,a normális embereknek van immunrendszerük.
2021. aug. 15. 02:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
26 mit vársz tőlük? Már olvastam olyat is valami elmeháborodottól, hogy a gyümölcsevés is marhaság, mert tablettában meg kapszulában is be lehet venni a vitaminokat, akár koncentráltabban mint a gyümölccsel.
2021. aug. 15. 08:14
 28/30 anonim ***** válasza:

27-es Akkor hajrá neki(k).Én is szedek vitaminokat de alap vitaminokat tehát D,B-komplex,E de ettől függetlenül zöldséget,gyümölcsöt megtermelem a kertemben és fogyasztom is bőséggel.Szüksége van rá a szervezetünknek és nagyon finomak is.

Nem 26-os vagyok,én csak ideírtam most.

26-os Mindig is voltak,vannak és lesznek vírusok és mindenféle baktériuomok a környezetünkben és már évszázadok óta így van.Mindig mi voltunk az erősebbek és fenn is maradtunk,nem haltunk ki mint a dinoszaoruszok de ha így megy tovább megcsappan a népesség.

Igen,nem lehet steril környezetben élni és szkafandert húzni az embernek magára XD

Láttam a 40 fokban maszkos és gumikesztyűs egyéneket.A szkafander jutott róluk eszembe hogy már csak az hiányozna róluk.

Jön még kutyára dér ennyi a végszó és mindenki értse úgy ahogy akarja

2021. aug. 15. 08:45
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is szedek vitamint, főleg hogy tudatában vagyok, hogy helytelenül táplálkozok, de azért nem mondom, hogy az legyen a normális.
2021. aug. 15. 09:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Így van!Minden kell csak mértékkel és ésszel.Mozogni is kell de azt is ésszel
2021. aug. 15. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!