Németország totálisan korlátozza az oltatlanokat. Nálunk mikortól várható hasonló?
Vagy mi van Kérdező?Tapsikolsz hozzá?Igaza van a 16-os válaszolónak?
Kiírtál egy kérdést és kéne reagálni a válaszokra mert ez így elég fura
19, szerintem köztük is van aki tud jobban meg van aki kevésbé gondolkodni.
Csak a legtöbben alszanak. Ez olyan, amint amikor a német nyugdíjas oda adja minden gyanú nélkül az unokázós csalónak a 20 ezer eurót. Persze aki burokban nőtt fel, meg kell hogy égesse magát párszor, utána már megkérdőjelez mindent, mielőtt belemegy.
Svájcifrankhitelnél is megfigyelhető volt a jelenség. Mindenki hülye meg lúzer volt, aki inkább drágábban a forintot vette fel. És lám, ki járt jól hosszú távon?
Csak ott ugye nem tették kötelezővé.
27-es Akkor hajrá neki(k).Én is szedek vitaminokat de alap vitaminokat tehát D,B-komplex,E de ettől függetlenül zöldséget,gyümölcsöt megtermelem a kertemben és fogyasztom is bőséggel.Szüksége van rá a szervezetünknek és nagyon finomak is.
Nem 26-os vagyok,én csak ideírtam most.
26-os Mindig is voltak,vannak és lesznek vírusok és mindenféle baktériuomok a környezetünkben és már évszázadok óta így van.Mindig mi voltunk az erősebbek és fenn is maradtunk,nem haltunk ki mint a dinoszaoruszok de ha így megy tovább megcsappan a népesség.
Igen,nem lehet steril környezetben élni és szkafandert húzni az embernek magára XD
Láttam a 40 fokban maszkos és gumikesztyűs egyéneket.A szkafander jutott róluk eszembe hogy már csak az hiányozna róluk.
Jön még kutyára dér ennyi a végszó és mindenki értse úgy ahogy akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!