Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németország totálisan korlátoz...

Németország totálisan korlátozza az oltatlanokat. Nálunk mikortól várható hasonló?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 10. 15:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, de engem meg a többi oltatlan ismerőseimet ilyesmivel sem veszik rá. _képtelenek_ olyat kitalálni, hogy beadassuk.
2021. aug. 10. 15:59
 12/30 anonim ***** válasza:
22%

Bezzeg a franciák nem sz@roznak, ahogy a németek sem ússzák meg a korlátozásokat.

Régóta mondom, sok kötelező oltás van manapság is, érdekes, azok kapcsán nem vernyákolnak a covid oltás ellenesek.... azoknak nem lehet mellékhatása, egyáltalán tudnak róluk bármilyen konkrét információt?? Dehogy!

Szóval, a Covid oltást is kötelezővé kell tenni, aztán kész!!

Elárulom, 1 éven belül be is fog következni, úgyhogy tessék kapaszkodni.

2021. aug. 10. 16:01
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak érdeklődnék, hogy lehet számítani hasonló intézkedésekre Ausztriában is?
2021. aug. 10. 16:11
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

8-as Csak az a bökkenő hogy nem ápoló elég XD

Hiába elégedett a doki a fizetésével vagy legfeljebb majd beáll a hiányzó ápoló személyzet helyett gályázni 0-24-ben,ja nem 🤣🤣

Úgyhogy nemigazán értem miről beszélsz te

Jót nevettem,köszönöm a hozzászólást

2021. aug. 10. 18:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

8as, ja biztosan azért mondnak fel sorra az orvosok mert olyan elégedettek:-D

És lehet meglep téged, de mentősök, ápolók, beteghordók laborosok stb nélkül nincs egészségügy. és ők nem kaptak bérrendezést, csak a szívatásokat így sorra akasztják szögre a köpenyt.

Valószínűleg az orvos túltengés miatt kaptam ma időpontot 2022. 02. 16. ra vizsgálatra, mert a rengeteg orvos harcolt azért ki is lásson majd el engem.

2021. aug. 12. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

“ Németország totálisan korlátozza az oltatlanokat. ”

Hazudsz. Ezekkel az intézkedésekkel is még kevesebb korlátozás van mint magyarországon.

Míg magyarországon helyezttől függetlenül csak a felsőbbrendűségi igazolványoddal mehetsz bárhová (magyarul engedelmes gyapjas vagy), addig németeknél 35-ös r-erték felett az oktatlanoknak teszt kell, amit októberől nem fizet az állam.

Neked az államos eddig sem fizette, és ha épp nem lenne járvány, akkor is, akkor is állhatsz vigyázzban és egrecíroztatnak az igazolvánnyal.

És te még tapsikolsz is hozzá. :)))

Tényleg többségben a selejt maradt otthon.

2021. aug. 12. 20:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Hozzá kell tenni, hogy magyarországon teszttel sem lehet kiváltani tudtommal.

De majd jön még kutyára dér, nem lesz mindig ekkora pofátok. Mindig is így volt az életben, csak még kiscsikók vagytok, de majd megtapasztaljátok. :)

2021. aug. 12. 20:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

12, tökéletesen leírtad, hogy mi bűzlik az egésszel.

Köszi.

Ugye a többi oltással nem kellett így játszadozni, zsarolni, nyomást gyakorolni, és apránként jogokat elvenni, plusz apránként megszoktatni az bir... bocs emberekkel, hogy kötelező lesz. Vajon miért?

A többi oltással is ilyen sok volt az ellentmondás?

Csak mondom, hogy az egyik legnagyobb német cégnél ahol dolgozom, 6 hete még azzal toborozta az embereket az üzemorvos, hogy 100% véd és nem fertőzöl. Most már csak a tüneteket enyhíti. Múltkor még hatásos volt a delta ellen. Már nem annyira.

Kiváncsi leszek, mikor jön az, hogy kiderül, hogy lesznek mellékhatások. Főleg, ha fél évente ismételni kell.

2021. aug. 12. 20:34
 19/30 anonim ***** válasza:
65%

18-as Úgy is lesz!

Sok okosnak fel sem tűnik milyen fura ez az egész hanem csak támadni tudnak és arrogánsan észt osztogatni.Tudod,kincs ami nincs XD

Mi sem vagyunk zsenik de azért próbálunk gondolkodni

2021. aug. 12. 21:17
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

16-os Mondassz valamit de a Kérdező sem örül ennek a sok korlátozásnak és nem hinném hogy tapsikol hozzá ahogy sokan szintén nem köztük én sem és nem kérek oltást sem köszönöm szépen!Zsarolásból és megalkuvásból nem kérek!

Igaz teszttel sem lehet kiváltani vagyis bocs a külföldi állampolgároknak az EB idején lehetett hogy bejussanak a stadionba de a magyar állampolgárnak nem lehetett hanem csak a felsőbbrendűségi igazolvánnyal hogy téged idézzelek XD

Komoly vicc az egész ami itt zajlik🤮🤮

2021. aug. 12. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!