Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért takarják el a náci...

Miért takarják el a náci fociszurkolók önkényuralmi jelkép tetoválásaikat Németországban?

Figyelt kérdés
Milyen náci az, ami nem vállalja a saját jelképeit? Csak akkor volt bátor, amikor fel kellett tetováltatni?
2021. jún. 23. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem egy tetoválástól leszel náci pl kezdjük itt.
2021. jún. 23. 17:54
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
A "demokratikus" Németországban ezért büntetnek.
2021. jún. 23. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Mert ott lecsuknák őket értük.

Amúgy láttam "nagyon progresszív" fiatalokat sarló-kalapácsos vörös zászlóval vonulgatni Párizsban, na őket is ütni kellene.

2021. jún. 23. 17:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyes, nem is állítottam ilyet sem én, sem más. Olvasd el még tízszer a kérdést, hát ha akkor képes leszel megérteni!
2021. jún. 23. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Büntetnek, lecsuknak, oké. Na de az elvekért nem kellene kiállni? Milyen ember az ilyen? Fotelnáci? Négy fal közözz náci?
2021. jún. 23. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Most te komolyan azért hisztizel és azt követeled hogy a nácik vonuljanak az utcán és félelmitsenek meg mindenkit?
2021. jún. 23. 18:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Huh, jól idefújta az összes elmebajnokot a szél! Na, hatos, akkor ilyet meg hol kérdeztem, he? Idézd! Százezer forintot adok, ha egyetlen utalást találsz a kérdésemben vonulásra és megfélemlítés igényére!
2021. jún. 23. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

7!

Az a gond, hogy hármat kérdeztél és amikor az egyikre választ kapsz, akkor arra hivatkozol, hogy nem erről van szó.

2021. jún. 23. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Elvileg mo on is buntetik megis minden evben megtartjak abecsuletnapja naci pompafelvonulast
2021. jún. 24. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért takarják el, mert Németországban törvény tiltja a horogkereszt és az SS-jel közterületen történő megmutatását, de még a karlendítést is. Ők egyáltalán nem félelemből teszik ezt, sőt! Aki egy eszme jelképét egy életen át magán meri viselni, csakis bátor ember lehet.
2021. júl. 20. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!