Jakab Péter hány százalékkal fogja lealázni jövőre a magát kereszténynek és nemzetinek hazudó Fideszt?
50:
A rendszer-módosulás előtt mindenkinek kötelező volt a munka, az alól csak a büntetés felvállalása mellett vonhatta ki magát bárki!
A módosulás után viszont olyan káosz alakult ki (az volt a barom, aki a munkakönyvet megszüntette!) ezen a téren is, hogy azt sem tudták, hogy kinek és mit kell nyilvántartania?!
Pl: a szövetkezeti törvény életbelépése után egyetlen szövetkezet sem maradhatott: megszűnt, átalakult, eltűnt. A személyi adtok eltűntek, megsemmisültek - rengeteg év és munkaidő veszett a homályba!
A másik ok az, hogy a hozzád hasonló prolinak nem volt lehetősége folyamatosan ellenőrizni hogy a "vállalkozók" bejelentik-e a munkaviszonyukat?!
Rengeteg esetben nem jelentették be, mert ellenérdekeltek voltak - de azt hazudták, hogy be vagy jelentve!!
Erre te előjössz a mélysötétségből, és olyan hülyeségeket mantrázol, hogy nem dolgoztak az emberek, hogy csak a markukat tartják, tartották...
Akkor is meg kellett élni, úgyhogy munka nélkül nagyon keveseknek adatott meg a habzsi-dőzsi!
Verheted ezt bármelyik kormány nyakába, mindegyik hibás volt valamennyire! Megjegyezném, hogy az Orbán-banda a legelső választások óta rontja a levegőt a Parlamentben, de egyszer sem szólaltak fel a visszaélések miatt (ők sem!).
Most pedig - jó szokás szerint kenik a szart a melósra, aki minden baromságuk ártatlan elszenvedője volt, és a "jól végzett munka gyümölcseként" - a "munka világában" - nyomoroghat haláláig!
És ennek tapsikolsz, te szerencsétlen...
19: "Aki tisztességes jobbikos volt az már nincs a Jobbikban és ugyanúgy ellenzi ezt az összefogást."
Így károg egy echte Fidernyák: kizárólag nekik nem jó az összefogás, mert az veszélyezteti a további elmebeteg uralmukat!
Míg Orbán a saját érdekei miatt adta fel az általa is képviselt liberális értékeket, és cserélte erre a hulladék illiberalizmusra, addig az Összefogás pártjai az ország érdekében hagytak fel az ideológiai harccal!
Remélem érzed a különbséget, fidióta?!!!
24: "Senki sem tudja mekkora a támogatotsága ezeknek férgeknek."
Nagyon hiteles, amikor egy nemzethy fekália-nyalógép férgezik... a kereszténysége jegyében...
52: nem vagyok Fidernyák, azt nézem ami nekem jó. Kíváncsi lennék, hogy összehasonlítottad e a fizetésed mennyi lenne egy 2009-10 es adótáblával. Mert én igen és ezért már megéri dolgozni és úgy adózok jóval kevesebbet, hogy működik a gazdaság ha ez elmebeteg akkor legyen.
A lopásról ne beszéljünk, mert én se tudom mi van pontosan és Te sem, és a másik oldal ugyanúgy lopott, csak nem mindegy mi marad nekem a munkám után.
Amúgy vágod, hogy ami a baloldalon van az bolsevizmus és nem liberalizmus.
54: "Amúgy vágod, hogy ami a baloldalon van az bolsevizmus és nem liberalizmus."
Keveset tudsz, és azt is rosszul.
Putyin, az Orbán iránytűje - na, ők bolsik a javából!
Orbán volt liberális (is), most épp illeberális bolsi.
49: "Ha dolgozol, akkor kapsz egy segélynek megfelelő összeget" ha a közmunkára gondolsz akkor igen, nagyon helyes. a közmunka arra van, hogy visszajusson a munka világába és onnan tovább lépjen. Miért adnának segélyt munka nélkül amikor lehet parlagfüvet irtani és utcát rendbe rakni.
" Fidesz annyira devalválta a munka értékét, hogy nem igazán érdemes dolgozni!" én pénzügyi területen dolgozom és évente az elmúlt 10 évben 2-3%al nőtt a fizetésem, míg pl az építőiparban, és egyéb helyek 4-500% al nőtt a segéd munkásbérek akik nem tanultak és tanulnak mint én most is. Megnőtt a munka értéke, ma már nem 500 forintot keres a takarító sem, hanem 4-5 ezret / óra, akkor miről beszélsz.
A mester kővűves keres 6-10 ezer forintot és 3-4 ezret a segédmunkás aki életében nem tanult semmit.
15% szja val nem éri meg dolgozni és tovább lépni, tanulni vagy bármit hogy többet keress. Régen az volt, hogy feljebb kerültél magasabb sávba, de amit kaptál + pénzt azt elvitte a nagyobb sáv. Most nem ez van.
50 "A rendszer-módosulás előtt mindenkinek kötelező volt a munka, az alól csak a büntetés felvállalása mellett vonhatta ki magát bárki!" ezt nem tudom milyen kontextusban értetted, de hozzáteszem, hogy ez így részben igaz, ugyanis ez csak a nyugatnak mutatták, hogy mindenkinek van munkája és amit nyugaton és ma itthon 1 ember el tudott, tud végezni, azt végezték ketten, hárman vagy többen hogy ne legyen munkanélküliség és mindenki "dolgozzon" Ezért, nem is volt elvégezve semmi mert mindenki a másiktól várta hogy dolgozzon.
A kommunista eszményképbe nem fért bele a nyugati léhűtő stílus, hogy vannak munkanélküliek, és azzal büszkélkedtek, hogy nyugaton nem tudnak munkát biztosítani az embereknek bezzeg a szocializmus milyen jó.
58- terelsz és csúsztatsz!!!
Érvhiányos vagy - de ezen nem csodálkozom!
Talán ha az elvégzett munka és a nyugdíj témakörében maradnánk...
Amit itt írsz azt egy oldallal hátrábbról másoltad be ide, kiscsóka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!