Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter hány százalékkal...

Jakab Péter hány százalékkal fogja lealázni jövőre a magát kereszténynek és nemzetinek hazudó Fideszt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 00:04
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
19%

50:

A rendszer-módosulás előtt mindenkinek kötelező volt a munka, az alól csak a büntetés felvállalása mellett vonhatta ki magát bárki!

A módosulás után viszont olyan káosz alakult ki (az volt a barom, aki a munkakönyvet megszüntette!) ezen a téren is, hogy azt sem tudták, hogy kinek és mit kell nyilvántartania?!

Pl: a szövetkezeti törvény életbelépése után egyetlen szövetkezet sem maradhatott: megszűnt, átalakult, eltűnt. A személyi adtok eltűntek, megsemmisültek - rengeteg év és munkaidő veszett a homályba!

A másik ok az, hogy a hozzád hasonló prolinak nem volt lehetősége folyamatosan ellenőrizni hogy a "vállalkozók" bejelentik-e a munkaviszonyukat?!

Rengeteg esetben nem jelentették be, mert ellenérdekeltek voltak - de azt hazudták, hogy be vagy jelentve!!

Erre te előjössz a mélysötétségből, és olyan hülyeségeket mantrázol, hogy nem dolgoztak az emberek, hogy csak a markukat tartják, tartották...

Akkor is meg kellett élni, úgyhogy munka nélkül nagyon keveseknek adatott meg a habzsi-dőzsi!

Verheted ezt bármelyik kormány nyakába, mindegyik hibás volt valamennyire! Megjegyezném, hogy az Orbán-banda a legelső választások óta rontja a levegőt a Parlamentben, de egyszer sem szólaltak fel a visszaélések miatt (ők sem!).

Most pedig - jó szokás szerint kenik a szart a melósra, aki minden baromságuk ártatlan elszenvedője volt, és a "jól végzett munka gyümölcseként" - a "munka világában" - nyomoroghat haláláig!

És ennek tapsikolsz, te szerencsétlen...

2021. aug. 14. 08:35
 52/60 anonim ***** válasza:
72%

19: "Aki tisztességes jobbikos volt az már nincs a Jobbikban és ugyanúgy ellenzi ezt az összefogást."

Így károg egy echte Fidernyák: kizárólag nekik nem jó az összefogás, mert az veszélyezteti a további elmebeteg uralmukat!

Míg Orbán a saját érdekei miatt adta fel az általa is képviselt liberális értékeket, és cserélte erre a hulladék illiberalizmusra, addig az Összefogás pártjai az ország érdekében hagytak fel az ideológiai harccal!

Remélem érzed a különbséget, fidióta?!!!

2021. aug. 15. 17:13
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

24: "Senki sem tudja mekkora a támogatotsága ezeknek férgeknek."

Nagyon hiteles, amikor egy nemzethy fekália-nyalógép férgezik... a kereszténysége jegyében...

2021. aug. 15. 17:17
 54/60 anonim ***** válasza:
48%

52: nem vagyok Fidernyák, azt nézem ami nekem jó. Kíváncsi lennék, hogy összehasonlítottad e a fizetésed mennyi lenne egy 2009-10 es adótáblával. Mert én igen és ezért már megéri dolgozni és úgy adózok jóval kevesebbet, hogy működik a gazdaság ha ez elmebeteg akkor legyen.

A lopásról ne beszéljünk, mert én se tudom mi van pontosan és Te sem, és a másik oldal ugyanúgy lopott, csak nem mindegy mi marad nekem a munkám után.

Amúgy vágod, hogy ami a baloldalon van az bolsevizmus és nem liberalizmus.

2021. aug. 15. 20:21
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

54: "Amúgy vágod, hogy ami a baloldalon van az bolsevizmus és nem liberalizmus."

Keveset tudsz, és azt is rosszul.

Putyin, az Orbán iránytűje - na, ők bolsik a javából!

Orbán volt liberális (is), most épp illeberális bolsi.

2021. aug. 15. 20:30
 56/60 anonim ***** válasza:
6%

49: "Ha dolgozol, akkor kapsz egy segélynek megfelelő összeget" ha a közmunkára gondolsz akkor igen, nagyon helyes. a közmunka arra van, hogy visszajusson a munka világába és onnan tovább lépjen. Miért adnának segélyt munka nélkül amikor lehet parlagfüvet irtani és utcát rendbe rakni.

" Fidesz annyira devalválta a munka értékét, hogy nem igazán érdemes dolgozni!" én pénzügyi területen dolgozom és évente az elmúlt 10 évben 2-3%al nőtt a fizetésem, míg pl az építőiparban, és egyéb helyek 4-500% al nőtt a segéd munkásbérek akik nem tanultak és tanulnak mint én most is. Megnőtt a munka értéke, ma már nem 500 forintot keres a takarító sem, hanem 4-5 ezret / óra, akkor miről beszélsz.

A mester kővűves keres 6-10 ezer forintot és 3-4 ezret a segédmunkás aki életében nem tanult semmit.

15% szja val nem éri meg dolgozni és tovább lépni, tanulni vagy bármit hogy többet keress. Régen az volt, hogy feljebb kerültél magasabb sávba, de amit kaptál + pénzt azt elvitte a nagyobb sáv. Most nem ez van.

2021. aug. 15. 20:39
 57/60 anonim ***** válasza:
21%
46 egyetértek. Sőt amikor a keletit elhagyták 2014-15 vagy amíg ott éltek, egyiknek sem jutott eszébe rendet rakni maga után. Na ezt kéne előbb nekik megtanítani. Ezek a híres diplomás orvosok meg mérnökök, mert ezzel indult az egész, ezt akarták eladni. Érdekes módon a gazdag muzulmán országok sem fogadják be őket, de a nem gazdagok sem. itt úgy látom azok vannak sajnos akiknek nincs mit félteni és azok kommentelnek. Vagy pont akiknek az fáj, hogy közmunkát kell végezni segély helyett.
2021. aug. 15. 20:46
 58/60 anonim ***** válasza:
0%

50 "A rendszer-módosulás előtt mindenkinek kötelező volt a munka, az alól csak a büntetés felvállalása mellett vonhatta ki magát bárki!" ezt nem tudom milyen kontextusban értetted, de hozzáteszem, hogy ez így részben igaz, ugyanis ez csak a nyugatnak mutatták, hogy mindenkinek van munkája és amit nyugaton és ma itthon 1 ember el tudott, tud végezni, azt végezték ketten, hárman vagy többen hogy ne legyen munkanélküliség és mindenki "dolgozzon" Ezért, nem is volt elvégezve semmi mert mindenki a másiktól várta hogy dolgozzon.

A kommunista eszményképbe nem fért bele a nyugati léhűtő stílus, hogy vannak munkanélküliek, és azzal büszkélkedtek, hogy nyugaton nem tudnak munkát biztosítani az embereknek bezzeg a szocializmus milyen jó.

2021. aug. 15. 20:52
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

58- terelsz és csúsztatsz!!!

Érvhiányos vagy - de ezen nem csodálkozom!

Talán ha az elvégzett munka és a nyugdíj témakörében maradnánk...

Amit itt írsz azt egy oldallal hátrábbról másoltad be ide, kiscsóka!

2021. aug. 15. 21:07
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
2021. aug. 16. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!