Mit tegyek ha az utcán is mindig elérzékenyülök amikor eszembe jutott hogy a KDNP a keresztény szereteten keresztül próbál mindent megtenni a magyar emberek boldogságáért? Engem meghat mindig amikor Karak Péter erről beszél.
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 19:27
1/9 anonim válasza:
Ha nincs pénzed magánra, akkor első körben pszichiáter a helyi rendelőintézetben / kórházban, nem kell háziorvosi beutaló sem, és ő majd eldönti, hogy elég-e gyógyszeres kezelés, vagy továbbutal pszichológushoz is.
2/9 anonim válasza:
Szerintem keress valami hobbit, és nézesd meg magad, mert ha egy politikus és egy párt ilyen hatással van rád, akkor gondok vannak :D
3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk Semjén Zsolt sem rossz. Igazi dzsentlümen.
Viszont a Hollikot nem csípom. Ő olyan gyűlölködő.
2020. febr. 4. 19:43
4/9 anonim válasza:
De remélem DOKTOR ORBÁN VIKTOR MIHÁLY MINISZTERELNÖK ÚRAT szereted?
5/9 A kérdező kommentje:
Naná!
2020. febr. 4. 19:45
7/9 A kérdező kommentje:
Az erzsébet utalványt jobban csípom.
2020. febr. 4. 19:53
8/9 anonim válasza:
büdös fideszes
elembétéku meg nem binárisok
az a jövő nem a pedó rohatt fideszesz fajtád
9/9 anonim válasza:
Te most milyen mélyen vagy? - jó tudom, van lejjebb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!